Stirile din ziua: 22 septembrie 2011

Coblis, urmasul lui Pantilimon si protejatul lui Chivorchian, se odihneste in Spania

„Eu de mic sunt mare”, sunt vorbele unui portar care ar fi trebuit să-i calce pe urme lui Costel Pantilimon în poarta lui Poli. În urmă cu vreo trei ani, în curtea formaţiei timişorene sosea Andrei Cobliş, un portar care la vremea respectivă nu avea nici 20 de ani, măsurând 2,02 metri. Conducerea Politehnicii Timişoara au aplicat aceeaşi reţetă ca şi în cazul lui Panti, transferat recent la Manchester City, cel mai bogat club din lume, la care a şi debutat miercuri într-un joc oficial.

De ce-ar vrea regele sa mearga la circ?

Categoric, PDL nu face numai lucruri bune pentru macrostabilizare, ci mai ia uneori nişte decizii de te întrebi cu ce naiba gândesc oamenii ăştia „luminaţi” din fruntea partidului când Băsescu nu-i acasă. La câte legi au încălcat Roberta Anastase şi gaşca, de la număratul votului până la prezenţa electronică făcută la două mâini, taman acum şi-au găsit Radu Berceanu și Miss Vârsta a Doua Ploieşti și să-şi arate neprihănirea constituţională, când să se discute invitarea Regelui Mihai în Parlamentul României.

„Liniute” legale la aeroport

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” şi Comisia de Automobilism şi Karting (C.A.K.) din cadrul ACR Timiş organizează, în perioada 23 – 25 septembrie, două etape din Campionatul Naţional de Circuit Viteză Urban.

Top