Stirile din ziua: 11 septembrie 2011

Daca e duminica, e 0-3 in liga a patra

Etapa cu numărul cinci în Liga a IV-a Timiş a fost a oaspeţilor. În ultimele două jocuri ale etapei, disputate duminică, tot echipele oaspete au fost cele care au părăsit terenul de joc învingătoare. Din totalul de nouă jocuri, şapte au fost câştigate de oaspeţi, unul a fost tranşat de amfitrioni, iar unul s-a încheiat la egalitate.

Suna clopotelul, din nou in scoli fara avize

Vor învăţa carte în şcoli care nu au nimic în comun cu secolul XXI, fără apă potabilă şi cu toaletele în curte. Peste 1.000 de copiii din judeţul Timiş vor merge la cursuri doar pentru că directorii şcolilor şi-au asumat această răspundere, după ce nu au primit avizele sanitare de funcţionare.

La River Deck se percepe taxa de smecher

Clubul de mega-fiţe, plin de scăfârlii rase şi implanturi mamare, pe numele lui River Deck, a ţinut aproape toată vara prima pagină a ziarelor. Ridicat fără autorizaţie de construcţie, clubul a intrat în conflict cu primăria după ce municipalitatea a preluat terenul pe care este amplasat de la Clubul Sportiv Şcolar.

Anul scolar incepe cu politia

Vor urmări intrările în şcoli, vor supraveghea traficul rutier din apropierea unităţilor de învăţământ şi vor merge la orele de dirigenţie. Acesta va fi „orarul” poliţiştilor în noul an şcolar care începe luni. Toate unităţile de învăţământ vor avea câte un plan de măsuri de siguranţă.

Sigur Titu n-o muritu, num-o tar’ s-o hodinitu

Miercuri dimineaţă m-au trecut toate apele: Titu Bojin și-a anunţat intenţia de a părăsi slujba sa guvernamentală de dragul eticii politice. Dacă PSD a măturat cam tot prin deconcentratele judeţene sau regionale de fiecare dată când revenea la putere, oamenii lui Boc din Timiş au ţinut de prăsilă câte un director mai roşu în obraji moștenit de pe vremea guvernării comune PDL-PSD sau chiar mai de demult.

Finantarea sistemelor informatice integrate

În 5 octombrie va fi lansat apelul 2 de proiecte din cadrul Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” 2007-2013, Axa III „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Operatiunea 3.3.1 „Sprijin pentru sisteme TIC integrate și alte aplicații electronice pentru afaceri” din cadrul DMI 3.3 „Susţinerea e-economiei”.

Cosmin Santean – portretul unui primar huligan

Cine credea că au trecut vremurile în care arbitrii tremurau înaintea jocurilor din ligile inferioare se înşală. Personajele „responsabile” cu lovitul arbitrilor cu pumnii şi picioarele erau spectatorii furioşi, unii conducători, antrenorii sau chiar jucătorii. Săptămâna trecută însă am asistat la o ieşire huliganică a unui primar.

Top