Stirile din ziua: 5 septembrie 2011

Rotariu si Todorov, convocati la nationala Under 17

Poli Timişoara continuă să trimită juniori la loturile naţionale de fotbal, semn că la nivel juvenil se lucrează bine, în ciuda micşorării salariilor antrenorilor. Dorin Rotariu şi Miodrag Todorov au fost selecţionaţi la echipa naţională Under 17, informează www.politimisoara.com, site-ul oficial al formaţiei timişorene.

Esecul de la bacalaureat l-a trimis spre moarte

Voia să fie inginer. Sau economist. Avea o mulţime de visuri şi doar 19 ani. Nu a suportat însă a doua ratare la bacalaureat şi a ales să-şi pună capăt zilelor, spre stupoarea familiei şi a prietenilor. Tânărul care s-a aruncat, duminică, de pe un bloc din Timişoara va fi înmormântat miercuri.

Cum s-a facut transferul lui Luchin la Dinamo in detrimentul Vasluiului?

Transferul lui Srdjan Luchin de la Poli la Dinamo trezeşte şi acum multe controverse, mai ales după ce finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a reclamat faptul că jucătorul timişorean a semnat şi cu echipa sa. În anturajul fotbaliştilor de la Poli circulă însă o versiune total diferită faţă de ceea ce s-a scris până acum prin ziare. Neavând date concrete, ne limităm să punem unele întrebări.

Dezastru la bacalaureat, episodul de toamna

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului 2011 s-a dovedit la fel de dezastruoasă ca şi cea de vară. Doar 19,52% din candidaţii prezenţi la examenul de bacalaureat, sesiunea din toamnă, au promovat, iar 16,06% din candidaţii care s-au înscris au luat bacalaureatul. Diferenţa este dată de numărul candidaţilor care nu s-au prezentat. Nu a existat nici măcar o singură notă de 10.

Top