Stirile din ziua: 16 septembrie 2011

Sebastian Lazaroiu, revocat din functie dupa trei luni

Premierul Emil Boc l-a revocat pe Sebastian Lăzăroiu din funcţia de ministru al Muncii. Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de revocare şi numirea pe acelaşi post a Sulfinei Barbu. Fostul consilier prezidenţial plăteşte astfel pentru declaraţiile considerate „iresponsabile” la adresa PDL.

UNPR vrea sefia ITM Timis?

Cică nici nu s-a răcit bine cerneala pe mandatul de arestare pe numele Corneliei Corescu, că şefia ITM Timiş a fost luată în vizor. De cine oare? De vreun PD-L-ist care a lipsit la împărţirea ciolanului? Aş!

Omul-Paianjen a iesit la furat

A escaladat zidul unui imobil, a forţat un geam aflat la etajul întâi, a furat un laptop şi a încercat să plece din casă pe uşa principală. Este isprava unui bărbat de 36 de ani care a fost reţinut de poliţiştii timişoreni.

Directorul Aeroportului Timisoara, Cornel Samartinean, pe faras

Comisia Europeană consideră România vinovată pentru ajutorul acordat companiei aeriene Wizz Air de către Aeroportul Internaţional Timişoara. La finele lunii mai, ministrul Anca Boagiu anunţa că va demite întreaga conducere a aeroportului dacă se va ajunge la această concluzie.

Silent disco, la Plai 2011

Prima discotecă fără decibeli, la care, de afară, nu se va auzi deloc muzica va fi inaugurată în acest week-end la Timişoara, în cadrul Festivalului Plai. Pe durata celor trei zile ale festivalului de la Muzeul Satului sunt programate peste 220 de evenimente.

Top