Stirile din ziua: 20 septembrie 2011

Polistii au fost cazati in afara Alba Iuliei pe motiv de PDL

Prietenia dintre Valentin Velcea şi Constantin Ostaficiuc este de notorietate. Gurile rele spun chiar că antrenorul ar fi fost instalat la insistenţele preşedintelui CJ Timiş. Nu acesta este însă subiectul nostru, ci odihna jucătorilor timişoreni din preziua jocului de la Alba Iulia, unde au oferit din nou un spectacol de toată jena.

Costica Radulescu si jucatorii au refuzat cate 10.000 de dolari de la Jesus Gil

Jesus Gil, celebrul conducător al lui Atletico Madrid, a încercat să „rezolve” jocul dintre Atletico şi Poli Timişoara, oferind 10.000 de dolari pentru fiecare titular. Se întâmpla pe 3 octombrie 1990, iar propunerea venea după ce Poli s-a impus în meciul tur ce a contat pentru turul I al Cupei UEFA. Aceeaşi sumă urmau să o încaseze şi antrenorii lui Poli, dar şi conducerea clubului.

Rezidentiat cu subiecte diferite, in sase centre

Ministerul Sănătăţii a stabilit condiţiile în care se va desfăşura concursul de intrare în rezidenţiat, care va fi organizat în 20 noiembrie. Acesta va avea loc în Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Tg. Mureş şi Timişoara. Subiectele vor fi diferite de la o universitate la alta.

Descinderi la o fabrica ilegala de alcool

O fabrică ce producea ilegal alcool şi apoi îl vindea a fost descoperită de poliţiştii timişoreni. Aceasta era principala afacere a unor indivizi care au pus la punct o super-afacere: produceau clandestin alcool, apoi îl vindeau pe pieţele din patru judeţe. Bilanţul intermediar al descinderilor de marţi este următorul: aproximativ 10.000 litri de alcool, 500 de pachete de ţigări şi trei persoane conduse pentru audieri la Poliţie.

Top