Stirile din ziua: 20 septembrie 2011

Costica Radulescu si jucatorii au refuzat cate 10.000 de dolari de la Jesus Gil

Jesus Gil, celebrul conducător al lui Atletico Madrid, a încercat să „rezolve” jocul dintre Atletico şi Poli Timişoara, oferind 10.000 de dolari pentru fiecare titular. Se întâmpla pe 3 octombrie 1990, iar propunerea venea după ce Poli s-a impus în meciul tur ce a contat pentru turul I al Cupei UEFA. Aceeaşi sumă urmau să o încaseze şi antrenorii lui Poli, dar şi conducerea clubului.

Rezidentiat cu subiecte diferite, in sase centre

Ministerul Sănătăţii a stabilit condiţiile în care se va desfăşura concursul de intrare în rezidenţiat, care va fi organizat în 20 noiembrie. Acesta va avea loc în Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Tg. Mureş şi Timişoara. Subiectele vor fi diferite de la o universitate la alta.

Descinderi la o fabrica ilegala de alcool

O fabrică ce producea ilegal alcool şi apoi îl vindea a fost descoperită de poliţiştii timişoreni. Aceasta era principala afacere a unor indivizi care au pus la punct o super-afacere: produceau clandestin alcool, apoi îl vindeau pe pieţele din patru judeţe. Bilanţul intermediar al descinderilor de marţi este următorul: aproximativ 10.000 litri de alcool, 500 de pachete de ţigări şi trei persoane conduse pentru audieri la Poliţie.

Top