Stirile din ziua: 27 septembrie 2011

Monica Cismas si-a gasit linistea la Fantanele, mama si bunica s-au dat in spectacol

Cât a trăit, n-a fost băgată în seamă decât de străini. După moarte, a oferit mamei şi bunicii prilejul de a se în spectacol, în mijlocul altor străini, mişcaţi de tragedia Monicăi Cismaş. Pe măsură ce trec zilele, ies la iveală amănunte neverosimile despre cea care i-a dat viaţă şi ar fi trebuit să aibă grijă de ea.

Iancu trece la santaj!

Marian Iancu cere, cu tupeu, peste 1,5 milioane de euro autorităţilor. Patronul lui Poli a avut o întâlnire semisecretă, luni, cu oamenii cu putere de decizie din judeţ. El susţine că, fără aceşti bani, activitatea clubului nu poate continua în condiţii bune.

PsyWar – Wake up! (2010)

PsyWar – Wake up! este un documentar fantastic, care demolează efectiv din temelii, mitul societăţilor democratice moderne, revelându-le adevărata faţă, de societăţi elitiste, cum au fost dintotdeauna în istorie, prin combinarea istoricului dezvoltării propagandei corporatiste şi guvernamentale americane, cu interviuri ale unor personalităţi marcante, ca Howard Zinn şi Noam Chomsky, ilustrând SUA ca pe o

Investitiile CJT in biserici, foarte profitabile in an electoral

Prin primăvară, plenul Consiliului Judeţean Timiş a votat achiziţionarea cu aproape 400.000 de euro a unui elicopter cu care să se poată interveni în tot soiul de intervenţii de urgenţă, ceva de genul aparatelor SMURD. Imediat după ce a fost luată decizia n-a urmat, cum era firesc, vreo licitaţie, o selecţie de oferte pentru achiziţionarea aparatului, ci doar o frumuseţe de linşaj mediatic.

Vine Sabau in locul lui Velcea?

Zilele lui Valentin Velcea pe banca tehnică la Poli Timişoara sunt numărate. Evoluţia echipei în jocurile din eşalonul secund este extrem de modestă, ceea ce nu este pe placul conducerii clubului timişorean. Se pare că, indiferent de ce se va întâmpla în derby-ul cu UTA Arad, programat la finalul acestei săptămâni, Marian Iancu va apela la serviciile lui Ioan Ovidiu Sabău.

Drama Monicai Cismas: o moarte pentru care nu va plati nimeni

Monica Cismaş va fi înmormântată, marţi, în comuna arădeană Fântânele. Nici mama, nici bunica, doi adulţi care n-au reuşit să vadă dincolo de interesele lor mărunte, nu vor plăti pentru moartea ei. Cazul a readus în discuţie situaţia copiilor ai căror părinţi pleacă, uneori cu anii, la muncă în străinătate.

Top