Stirile din ziua: 13 septembrie 2011

Ziua Pompierilor, marcata si la Timisoara

Activităţile de Ziua Pompierilor au debutat cu o ceremonie religioasă care a avut loc în Piaţa Romană din Timişoara. Acolo pompierii militari au depus coroane şi au ţinut un moment de reculegere în amintirea colegilor lor căzuţi la datorie.

Poveste cu Nicusor Miut, un teren in litigiu si o fabrica de confectii

În urmă cu patru luni, pe la mijlocul lui mai, făcea senzaţie ştirea că unul dintre cei mai vechi şi trainici „stâlpi” ai Primăriei Timişoara, Nicuşor Miuţ, îşi făcea de unul singur bagajele ca să plece din instituţie. Asta, după o viaţă de om în care a lucrat la stat, fiind director şi la URBIS (fostul ICRAL), şi la primărie.

Basescu, profesor la scoala de tradatori

Până mai ieri puteam să jur că până şi lui Traian Băsescu componenta umană majoritară din Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) îi provoacă greaţă mai ceva ca un exces de bere după atâta whisky băut noaptea târziu. Şi că „Oprea Intendenţă” e doar un partener demn de băgat în seamă din considerente de tactică politică, după a cărui strângere de mână fugi repede să te speli pe mâini, de frică să nu-şi fi pus omul mâna pe doctrină la WC.

Hotii de la nunta din Caransebes sunt inca liberi

Bărbații care au dat atacul la un restaurant din Caransebeș, încercând să fure darul de nuntă al unor tineri, parcă au intrat în pământ. Poliția a instituit filtre în Caraș-Severin, dar și în Timiș, Hunedoara și Mehedinți, dar, la două zile de la jaful eșuat, nu pare să aibă vreo pistă.

Week-end plin cu PLAI

Festivalul PLAI înregistrează în acest an un adevărat record de activități: în jur de 220. Printre acestea, un workshop susţinut de ministrul Culturii din Peru, altele inedite în jurul poetului-muzician Daniel Silvian Petre, dar și discoteca “liniştită”, unde muzica se ascultă la căşti.

Top