Stirile din ziua: 2 septembrie 2011

Credite de buna purtare pentru detinuti

Puşcăriaşii din Timişoara şi Arad primesc credite. Ei sunt incluşi într-un sistem pilot, care vizează cuantificarea participării lor la activităţi şi programe de educaţie, asistenţă psihologică şi social sau la muncă efectuată în regim de prestări servicii.

Robu si Bojin sunt convinsi ca vor castiga alegerile

Nicolae Robu (PNL) este opţiunea USL pentru Primăria Timişoarei, iar Titu Bojin (PSD) va fi candidatul la Consiliul Judeţean Timiş. Cei doi debordează de optimism și cred că vor reuși să câștige alegerile de anul viitor. Robu le promite timișorenilor parcări supraterane sau subterane sau cale ferată pe estacadă.

Alergii de sezon: alergia la ambrozie

A început sezonul polenului de ambrozie, sau „iarba pârloagelor”, cum este cunoscută popular această buruiană. Explozia de ambrozie din ultimii ani este cauzată parţial de necultivarea câmpurilor, iar odată cu ea s-a înmulţit şi numărul de alergii. De la sfârşitul lunii iulie şi până la începutul lunii octombrie, polenul de ambrozie se găseşte în concentraţii mari în aer.

USL a facut imparteala candidatilor pentru 2012

PSD, PNL şi PC şi-au împărţit candidaţii pentru alegerile locale de anul viitor. Social-democraţii vor avea candidaţi la 22 de consilii judeţene şi 21 de primării ale oraşelor reşedinţă de judeţ, iar ACD, adică PNL – PC, vizează câte 19 consilii judeţene şi tot atâtea mari primării. În Timiş, PSD vrea consiliul judeţean, iar Nicolae Robu se pregăteşte să intre în luptă cu Gheorghe Ciuhandu.

Top