Arhiva pentru luna: octombrie 2011

Afacerile cu porci marca Smithfield, dezvaluite de o marchiza / VIDEO

Nu mai cumpăraţi carne de porc ieftină din supermaketuri, ci numai de la producătorii locali. Acesta a fost mesajul marchizei Tracy Worcester adresat celor care au venit, la Sibiu să vadă „Pig Business”/”Afacerile cu porci”. Documentarul a fost filmat în urmă cu trei luni şi în localităţi din judeţul Timiş.

Andreea, model la indemnul parintilor

Roșcata Andreea este studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice. Cu o siluetă superbă și un zâmbet cuceritor, tânăra încearcă să-și facă un nume în lumea modei. Primul ei contact cu modellingul s-a produs pe când avea numai 15 ani, când Andreea a intrat într-o agenție de manechine.

Tiganii nu-si mai pot face „vile” in cimitire, dar se reorienteaza / FOTO

Edilii au bătut cu pumnul în masă: fac ordine în cimitire. S-au prins, după un deceniu, că acestea au devenit adevărate “rezervaţii” de mausolee ţigăneşti. Prin urmare, unele capele vor fi demolate, iar o concesiune pentru un viitor „castel” va fi reziliată. Ţiganii sunt însă pregătiţi să facă faţă situaţiei.

Profesorul Duda l-a facut KO pe arbitrul Tuturiga

13 cu ghinion pentru arbitrul Cristian Ţuţurigă, care a fost făcut KO de un jucător furios de la Progresul Gătaia. Atenţia etapei cu numărul 13 din Liga IV Timiş a fost îndreptată spre Peciu Nou, unde echipa locală a întâlnit pe Progresul Gătaia, „lanterna roşie” a seriei.

Top