Stirile din ziua: 4 septembrie 2011

Luchin, cadou de nunta pentru Cristi Borcea?

Adrian Porumboiu, finanţatorul lui FC Vaslui, susţine că Srdjan Luchin este jucătorul formaţiei moldovene în acte. „Luchin a fost selecţionat? Foarte bine! Înseamnă că şi FC Vaslui are un jucător la prima reprezentativă de fotbal”, a declarat, pentru sport.ro, Adrian Porumboiu. Finanţatorul moldovenilor a precizat că, în ciuda contractului semnat cu echipa sa, nu îi

Curios cat are colesterolul, Lorin Fortuna a dat drumul la varsarea de sange

Convoaie de revoluţionari ies în valuri din sala Capitol, acolo unde tocmai a avut loc o întrunire a peste 1.000 de luptători din mai multe organizaţii din ţară. Așa cum Lorin Fortuna a promis cu două zile mai devreme (o nouă revoluţie cu vărsare de sânge), coloanele de manifestanţi s-au îndreptat spre sediul mitropoliei.

Poli n-are lot sau nu are antrenor?

De-a dreptul surprinzătoare declaraţia lui Valentin Velcea după meciul cu FC Olt. Cel care se ocupă momentan cu pregătirea lui Poli s-a plâns în conferinţa de presă că nu are lot, nu are jucători, nu are cu cine să facă înlocuiri etc. „E tragic ce se întâmplă la o echipă ce trage la promovare şi nu am ce schimbări să fac”, a spus Velcea.

Daniel Stanciu, antrenorul din umbra de la Poli

Poli Timişoara a agonisit nouă puncte din tot atâtea posibile în primele trei partide din Liga a II-a. Pe hârtie arată foarte bine, dar jocul echipei este mai modest de la un meci la altul. Lipsa unui tehnician de valoare este motivul, spun cei mai mulţi dintre susţinătorii lui Poli, care nu sunt de acord cu păstrarea lui Vali Velcea în postura de antrenor principal.

Top