Stirile din ziua: 23 octombrie 2011

Luați “Perla Coroanei” de pe capul domnului Ostaficiuc

Premierul Emil Boc și ministrul Anca Boagiu chiar vor să ne convingă că actualul guvern construiește mai mulți kilometri de autostradă decât au făcut Adrian Năstase, cu tot cu varianta de ocolire a comunei Cornu, Tăriceanu, Victor Ciorbea, nea Nicu Văcăroiu, Petre Roman, Eugen Bejinariu și mai știu eu care premieri interimari a mai avut România în 21 de ani de nou ciclu de democrație.

Muneer & Friends, in concert la DAF

Muneer & Friends au cântat, sâmbătă noaptea, la Club DAF, în Giroc. Trupa sună din ce în ce mai bine, așa că atmosfera se încinge de fiecare dată când exoticii muzicieni urcă pe scenă. Printre spectatori, venit special pentru acest eveniment, s-a numărat și cunoscutul model internațional Andrei Andrei.

Tupeu etnobotanic: magazin fara autorizatie, in centrul Timisoarei!

Un magazin de etnobotanice funcționează fără autorizație în buricul târgului, în imediata apropiere a sediului PD-L Timiș! Autoritățile îl verifică, dar s-au ales chiar cu plângeri penale pentru hărțuire. Cadrul legal neclar nu le dă posibilitatea să facă mai mult. În acest timp, consumatorii de droguri așa-zis legale cumpără liniștiți.

Top