Stirile din ziua: 25 octombrie 2011

Pensionari escrocati fara scrupule

Îi minţea, le lua banii şi le dădea, în semn de mulţumire, o plasă cu fructe. Un lugojean de 22 de ani a reuşit să păcălească mai mulţi bătrâni din Timişoara, după ce a mers din uşă în uşă să ceară ajutor pentru rude fictive care s-ar afla în spital. Tânărul nu şi-a încetat „activitatea” nici după ce a fost prins de poliţişti în luna aprilie a acestui an.

S-a stins Liviu Ciulei

Regizorul Liviu Ciulei a murit în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 88 de ani, în Germania. Născut pe 7 iulie 1923, Liviu Ciulei a studiat teatrul, la Conservatorul Regal de Muzică şi Teatru din Bucureşti, iar apoi arhitectura.

Multi aud, putini pricep, domnule Robu

Și eu, ca și alți cititori de bine, am rămas uluit la aflarea veștii că președintele PNL Timiș, senatorul Nicolae Robu, crede fără remușcări că managementul regiei de transport (RATT) este unul incompetent și politizat lulea, motiv pentru care societatea care administrează transportul în comun din Timișoara ar fi în situația de a fi debranșată de la sursa de energie electrică.

“Nu vad România de astazi ca pe o mosternire de la parinti, ci ca pe o tara luata cu imprumut de la copiii nostri”

Regele Mihai a susținut, marți, un discurs în Parlament, la aniversarea a 90 de viață. Regele a vorbit ultima dată în fața forului legislativ acum mai bine de șase decenii. Regele Mihai a sosit, marţi dimineaţă, la Parlament, însoţit de membri ai familiei regale, fiind întâmpinat de președintele Senatului, Mircea Geoană.

Finantare importanta pentru colectarea selectiva a gunoaielor

Ministrul László Borbély a semnat, luni, un contract de finanţare în valoare de aproape 41 de milioane de euro pentru un proiect prin care judeţul Timiș va beneficia de un sistem integrat de management al deşeurilor. Potrivit înaltului demnitar, colectarea selectivă ar urma să fie implementată la nivelul întregului judeţ.

Top