Arhiva pentru luna: septembrie 2011

Stupar i-a spart capul lui Stanciu!

Violențele “tradiționale” în duelurile timișoreano-arădene s-au mutat din tribune înspre zona vestiarelor. Team-managerul lui Poli, Daniel Stanciu, a fost bătut în pauză de antrenorul secund de la UTA, Dan Stupar. După ce a plecat de la spital, Stanciu i-a făcut plângere penală arădeanului.

Doar egal in derby-ul vestului

Un punct. Atât au reușit alb-violeții lui Vali Velcea, după meciul cu UTA, de la Arad. Cu un lot net superior ca valoare față de cel al rivalei dintotdeauna, Poli nu reușește să câștige, deși, cel puțin pe hârtie, era mare favorită. Goga a ratat din nou exasperant, în nota obișnuită de până acum, astfel că mult-așteptata victorie împotriva arădenilor se amână, cel puțin pentru retur.

Nicolae Robu e bunic!

Motiv de mare bucurie în familia senatorului liberal Nicolae Robu. Nora politicianului a născut vineri, în jurul prânzului, o fetiţă perfect sănătoasă. Natalia Oana a venit pe lume la clinica particulară Athena din Timişoara.

Se schimba conducerea in UDMR Timis?

A fost zece ani preşedintele UDMR Timiş şi pentru prima oară se gândeşte serios dacă va mai candida pentru un nou mandat. Halasz Ferenc poate renunţa la şefia UDMR Timiş chiar la sfârşitul anului. În această perioadă, ungurii din Timiş organizează alegeri în toate cele 24 de filiale din Timiş.

Dupa vrajitoare si violatori, cultele religioase au intrat în vizorul lui Alin Popoviciu

Deputatul de Timiş Alin Popoviciu revine în forţă pe tărâmul proiectelor legislative aflate la marginea ilarităţii. El a reuşit să treacă cu bine peste momentele grele întâmplate în colegiul lui şi care au dus la arestarea a doi importanţi lideri ai PD-L Timiş, din care unul, Vasile Medeşan, ii este destul de apropiat.

Udrea l-a prins pe Ostaficiuc cu mata in sac

Un control efectuat de Ministerul Dezvoltării Regionale privind modul în care au fost utilizaţi banii europeni pentru investiţii a descoperit în Timiş nereguli la trei lucrări. În toate cazurile beneficiar este Consiliul Judeţean, iar suma care trebuie returnată se ridică la valoarea de 13,5 milioane de lei. Principalul vinovat pentru aceste nereguli este firma de proiectare Romair, susţin constructorii.

Impreuna, pentru Alex

Clubul River Deck a găzduit, joi seară, un eveniment special, organizat într-un scop cu adevărat nobil. Concertul „Stand Together” a reunit mai mulţi artişti timişoreni. Caylla, Malenna, Silviu Paşca, Muneer, Sign, Phaser, Anastasia şi Călin Lupu au cântat pentru Alex, un băieţel de patru ani bolnav de leucemie şi sindromul Down.

Top