Stirile din ziua: 18 octombrie 2011

Autoritatile locale spun „pas” santajului lui Marian Iancu

Nici Consiliul Local Timișoara, nici Consiliul Judeţean Timiș nu vor da niciun leu pentru Poli Timişoara, cel puţin nu în perioada următoare. Se pune problema doar pentru o premiere a promovării în Liga I. Nicolae Robu este cel mai mare susţinător al finanţării echipei, iar Adrian Orza a devenit cel mai mare opozant.

Incasatorul Daniel Stanciu

Daniel Stanciu, managerul sportiv de la Poli, este un încasator veritabil. De pumni. Din orice direcţie şi de la oricine. Oficialul timişorean a făcut cunoştinţă, în nici doi ani, pe rând, cu mânia unor jucători, colegi din conducerea clubului sau adversari furioşi.

Circulatie blocata pe Calea Lugojului, din cauza unui accident/FOTO

Un accident de circulație a blocat circulația la ieșirea din Timișoara, în dreptul hotelului Moticica. Un trailer care transporta mașini Dacia Duster, care venea înspre Timișoara, a lovit în plin un taximetru. În autoturism se aflau trei persoane. Vinovat pare să fie șoferul trailerului, care a încercat să vireze peste linia continuă.

Suspendare de activitate la “buletine”

În vederea mutării în noul sediu, activitatea cu publicul a Serviciului de Evidenţă a Persoanelor din strada Mocioni nr.8-10 (Poliţia Municipiului) va fi suspendată în cursul zilei de vineri. Programul normal de lucru cu publicul va fi reluat luni, 24 octombrie, la ora 8,30.

Din cauza soselei de centura, Robu le bate obrazul lui Boc si Boagiu

La ultimele vizite făcute la Timişoara, premierul Emil Boc a afirmat că șoseaua de centură a Timişoarei este finalizată. Afirmaţia este departe de realitate, lucru sesizat şi de preşedintele PNL Timiş, senatorul Nicolae Robu. Printr-o interpelare depusă, luni, în Senat, la adresa premierului Boc şi a ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, Robu cere explicaţii vizavi de centura Timişoarei, finalizată doar în proporţie de 25%.

Atentie, fetelor, se cauta manechine!

Fetele care cred că dețin “datele” necesare pentru o carieră de model de succes au șansa să se apropie cu un pas de visul lor. Platinium Media Agency organizează, marți seară, o preselecție. Evenimentul începe la ora 22, în Bugar’D, cel mai recent pub deschis în Timișoara.

Reabilitarea termica majoreaza pretul apartamentelor vechi

Agenţii imobiliari susţin că, în plină criză imobiliară, există locuinţe care se scumpesc de la o zi la alta. Apartamentele vechi reabilitate termic sunt cu până la 20% mai scumpe, arată reprezentanţii www.imobiliare.ro, principalul portal imobiliar din România. Aceştia au realizat un studiu pe aproape 1.000 de apartamente scoase la vânzare în ultimele două luni.

Top