Stirile din ziua: 27 octombrie 2011

Poli calca in picioare Steaua! / FOTO

Poli a renăscut joi seară, în optimile Cupei României. Alb-violeții au arătat o față total diferită de ceea ce suporterii au văzut de la debutul actualului sezon. La Timișoara venea, ca mare favorită, Steaua. Echipa lui Gigi Becali a părăsit însă stadionul “Dan Păltinișanu” cu capul plecat. Poli trece în sferturi, după o spectaculoasă victorie cu 2-0.

Balul Sperantei, la o noua editie

Balul Speranței, organizat de Asociaţia Femeilor Antreprenor din România, a ajuns, în acest an, la cea de-a 13-a ediție. Nu va fi una cu ghinion, pentru că femeile de afaceri sunt tot mai aproape de realizarea unui obiectiv la care țin foarte mult.

Surpriza pentru posesorii de masini, la jocul Poli – Steaua

S-au dus vremurile în care suporterii luau cu asalt punctele în care se vindeau bilete pentru jocurile Politehnicii Timişoara Asistenţa extrem de redusă la meciurile de pe teren propriu din sezonul actual stă dovadă. Mulţi vor spune că este normal, pentru că Poli e în liga secundă. Se poate să fie adevărat. Dar ce ne facem când timişorenii nu se mai înghesuie nici măcar pentru un joc cu Steaua Bucureşti?

Ce cadou sa-i facem lui Gheorghe Ciuhandu cand implineste 90 de ani?

Bine cuvântează primarul Gheorghe Ciuhandu când refuză să finanțeze lipsa performanței la “Poli Timișoara”. Dă-o în mă-sa de echipă! La 90 de ani e deja ca o babă. Normal, o susținem numai dacă e în prima ligă, ba nu, numai dacă merge în Champions League și facem și noi vreo deplasare la Stuttgart, la prietenii de la Mercedes. Altfel, nu e a noastră, e a miticului și a moldoveanului, dar a noastră, a lui Traian Lalescu, a fanilor, nici vorbă!

Doi morti si patru raniti, intre Sustra si Recas

Accident mortal joi în Timiș. Potrivit primelor informații, două persoane și-au pierdut viața, iar patru au fost rănite în urma unui accident petrecut între localitățile Șuștra și Recaș. În accident au fost implicate două vehicule. Se pare că unul dintre șoferi s-a angajat într-o depășire riscantă. Cele două automobile implicate în coliziune s-au lovit violent.

Razie pe “fasia Gaza”, amenzi de 72.000 de lei

Acțiune amplă de control, joi dimineaţa, la magazinele din zona Brâncoveanu din Timişoara. Poliţiştii, reprezentanţii ISU Banat, inspectorii Gărzii Financiare, reprezentanţii ITM si cei de la Protecţia Consumatorului au verificat mai multe magazine. Amenzile date au fost însemnate, iar polițiștii avertizează că astfel de acțiuni vor avea loc și pe viitor.

Spectacol-eveniment, Live in HD / FOTO

Timișorenii sunt invitați, vineri, la un eveniment special, cu însemnătate istorică. Este vorba despre spectacolul care va avea loc cu ocazia redeschiderii Sălii Mari a Teatrului Bolșoi din Moscova, care a fost închisă în ultimii șase ani.

DURA se extinde si face angajari

Economia Timişului dă semne bune. Una din companiile de automotive a anunţat, săptămâna aceasta, extinderea activităţii. Dura Automotive produce, în Timiș, piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule, având ca principal partener concernul Ford.

Top