Stirile din ziua: 22 octombrie 2011

BEERocracy, revista de(spre) bere / FOTO

Bere. Blondă, brună, fără alcool, ca să nu se simtă șoferii marginalizați. În supermarketuri, e și la doză, și la sticlă, și, spre oroarea cunoscătorilor, la PET. Tot românul bea bere. Întrebarea e dacă, într-adevăr, ceea ce ne binedispune când suntem acasă sau cu prietenii este bere sau doar o licoare cu pretenții. Și-au propus să găsească răspunsuri curajoșii care au scos pe piață prima revistă despre bere din România.

Recensamant 2011: nu sunteti obligati sa va spuneti CNP-ul

Aproape 3,4 milioane de români au fost înregistraţi în primele două zile ale recensământului populaţiei şi locuinţelor. Timișul este printre județele codașe, alături de Constanța, Ilfov și Teleorman. Reprezentanții INS au anunțat că persoanele care nu vor să le spună recenzorilor CNP-ul nu vor sancționate.

Stramutarea proceselor

Din capul locului trebuie clarificat faptul că un dosar aflat pe rolul unei instanțe spre solutionare nu poate fi strămutat altei instanțe, decât în condiții excepționale, când sunt îndeplinite anumite cerințe dispuse în mod imperativ de lege.

Sandu si Dragomir, cercetati de DNA

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, şi preşedintele Ligii Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, alături de alţi oameni de fotbal, sunt urmăriţi penal, pentru abuz în serviciu. Totul a pornit de la o sesizare a lui Adrian Mititelu, care a reclamat dezafilierea echipei sale, Universitatea Craiova.

Sandu, la primul gol!

„Chiar eu am înscris?”, glumea la finalul partidei Poli-Chindia, autorul unicului gol. Florin Sandu i-a mulţumit tehnicianului Valentin Velcea pentru încrederea acordată.

Play & Win Party

Play & Win și dansatoarele lor cele sexy au revenit pe meleaguri bănățene, de această dată pentru un concert la Club DAF, în Giroc. Vremea rea și ploaia i-au cam ținut departe pe petrecăreți de noul local din comuna de lângă Timișoara, dar cei care s-au încumetat totuși să iasă din case au avut parte de distracție la maximum.

Finantare alternativa la fondurile structurale pentru educatie – Leonardo da Vinci

Programul Leonardo da Vinci are ca obiective sprijinirea participanţilor în cadrul activităţilor de formare iniţială şi continuă, pentru a dobândi şi folosi cunoştinţe, deprinderi şi calificări, în vederea facilitării dezvoltării personale și mărirea atractivității educaţiei şi formării profesionale, precum şi a mobilităţii, pentru angajatori şi persoane şi facilitarea mobilității cursanţilor care lucrează.

Pliculetele „3 in 1”, otrava cu aroma de cafea!

Puțini sunt cei care pot refuza un cappuccino sau un frappe. Aveți însă mare grijă ce “delicatese” beți, pentru că ați putea avea probleme de sănătate. Dacă specialitățile sunt făcute ca la carte, din cafea, e în regulă. Pliculețele instant sunt însă aproape la fel de chimice ca și îngrășămintele pentru plante și sunt la ani-lumină depărtare de adevărata cafea.

Top