Stirile din ziua: 10 octombrie 2011

Aquatim recicleaza apometrele

Apometrele din Timişoara care au fost înlocuite cu unele mai „deştepte” pleacă în regiune, să contorizeze alţi consumatori. După ce a devenit operator regional, societatea de apă şi canal Aquatim duce bunele practici mai departe. Timişoara a fost primul oraş din România contorizat 100%.

Trimiteti DEEE la plimbare!

Primăria Timişoara continuă acţiunile de colectare selectivă a deşeurilor din echipamente electrice şi electronice (DEEE). În această lună vor avea loc două acţiuni, în cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”.

Zagrean, omul meciului

La finalul fiecărei partide susţinute de Poli Timişoara, pe site-ul clubului, fanii alb-violeţilor pot desemna cel mai bun jucător. Clasamentul este condus de Dorin Goga, iar omul meciului din duelul cu Baia Mare, victorie care a urcat-o pe Poli pe primul loc, a fost votat Andrei Zăgrean.

Sinandreiul, in Liga Nationala la sah!

Clubul Sportiv Sînandrei a reuşit o performanţă unică în istoria şahului din România, promovând în Liga Naţională. Asta, după ce în urmă în urmă cu numai un an promova în Divizia A, fiind prima echipă dintr-o comună care reuşea această performanţă.

Top