Stirile din ziua: 15 octombrie 2011

Seful ANOFM, retinut de DNA

Şeful Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Silviu Bian, a fost reţinut sâmbătă de procurorii DNA. El a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 80.000 de lei de la subalternii săi din Brașov.

Contestarea executarii silite

În situația în care avem calitatea de debitori urmăriți (adică împotriva noastră a început executarea silită), legea ne dă posibilitatea să ne apărăm de eventualele abuzuri care s-ar putea săvârși împotriva noastră, instituționalizând contestația la executare, o acțiune specifică în instanță, prin care se poate contesta fie executarea silită în ansamblu, fie orice act de executare care nu se realizează în mod legal.

Most Wanted, la Fratelli

La Fratelli Lounge & Club a fost seara… cea mai dorită! Sub genericul “Most Wanted”, la Timișoara au venit DJ Johnny DaMix şi MC Silviu Andrei. Petrecerea de „fratellizare” a început puțin înainte de miezul nopții și a durat până dimineață.

Infranti in zece oameni

S-au temut, cel puțin la nivel declarativ, de meciul cu Luceafărul Oradea și, până la urmă, au terminat meciul în genunchi. Alb-violeții gustă pentru prima dată în acest sezon din cupa amară a înfrângerii și părăsesc primul loc al seriei.

Brutarii din Timisoara umbla cu painea vopsita

Bănăţenii sunt ofertaţi cu pâine vopsită pe rafturile din magazine. O incursiune rapidă printre textele etichetelor pâinilor „negre” din comerţ ne arată că acestea merită cu adevărat ghilimelele. De cele mai multe ori, făina neagră, care se presupune că ar sta în totalitate la baza pâinii negre, lipseşte cu desăvârşire.

„Investitorii germani”, hartuiti in propriile palate

Iniţial am crezut că responsabil pentru descinderile DNA-ului la palatele ţigăneşti din Timişoara ar fi preşedintele Traian Băsescu, care astfel ar încerca să ridice cota de simpatie a PDL în ochii românilor. Că de la nivel politic se încearcă ce în Bulgaria s-a rezolvat cu puterea pumnului şi-a cocteilului Molotov. Apoi mi-am amintit că parchetul nu mai răspunde comenzilor politice.

Topless la platane, in DAF Club

DAF Club din Giroc începe să intre, încet, dar sigur, pe lista preferințelor celor puși pe distracție nocturnă. Vineri seară, spectacolul oferit de dansatori și DJ-ița care a urcat topless la platane a fost apreciat la maximum pe cei prezenți.

Top