Stirile din ziua: 30 octombrie 2011

Profesorul Duda l-a facut KO pe arbitrul Tuturiga

13 cu ghinion pentru arbitrul Cristian Ţuţurigă, care a fost făcut KO de un jucător furios de la Progresul Gătaia. Atenţia etapei cu numărul 13 din Liga IV Timiş a fost îndreptată spre Peciu Nou, unde echipa locală a întâlnit pe Progresul Gătaia, „lanterna roşie” a seriei.

In Le Cinema, ca intr-un film horror

Într-o noapte cu o oră mai lungă, era păcat să stai acasă, singur cuc. Așa că de ce să nu-ți pui costumul de magician/gheișă/vampir și să iei drumul clubului preferat? Așa și-au spus și timișorenii care au luat cu asalt Le Cinema, unde s-a dezlănțuit un party cu adevărat de groază.

Party de speriat la Bugar’d

Dacă e Halloween, nu contează că e luni! Așa că, de la ora 21,30, sunteți invitați la Bugar’d, pentru o petrecere tematică. Organizatorii se laudă că oferta include, la capitolul gratuități, Bloody Mary la seringă (!!), din partea casei, dar și… colivă, pentru cei amatori de senzații tari gastronomice.

De ce nu trebuie castrat de tot Alin Popoviciu

Îmi închipui că pe șoferul britanic care l-a ajutat pe actorul Rowan Atkinson să iasă din McLaren-ul făcut praf într-un accident petrecut recent îl putea umfla inadecvat râsul, fără să se supere cineva pe el că nu se comportă cum îi cere momentul. La ce meclă are omul, cum să nu râzi când îl vezi pe “Mister Bean” fie și în situații serioase, dacă nu chiar grave? Așa și cu deputatul Alin Popoviciu de la PDL, alias “domnul Cocoșelul”.

Adunare de groaza, la Heaven Studio / FOTO

Înfricoșătoare, amuzantă, atrăgătoare, nebună – așa a fost noaptea de sâmbătă în Heaven Studio. Așa cum era de așteptat, aici a avut loc o petrecere de Halloween absolut demențială. Vampiri, vrăjitoare, diavoli, mirese sau preoți s-au întâlnit și și-au făcut de cap. Petrecăreții au dat dovadă de o imaginație debordantă în ceea ce privește machiajele

RCM, in semifinalele superligii / FOTO

RCM Universitatea Timişoara a încheiat sezonul regulat cu o victorie. Jucătorii antrenați de Cosmin Cioriciu s-au impus cu 33-29 în ultimul meci de pe teren propriu din acest an, în fața lui Dinamo. Primele puncte au aparţinut timişorenilor, după ce Calafeteanu a reuşit o lovitură de pedeapsă. De la 3-0, Dinamo s-a distanţat la 3-8,

Top