Stirile din ziua: 11 octombrie 2011

A murit Ion Diaconescu

Ion Diaconescu, preşedinte de onoare al PNŢCD, a murit, marţi seară, la vârsta de 94 de ani. Alături de Corneliu Coposu, Ion Diaconescu este cel care, imediat după Revoluţie, a reînfiinţat Partidul Naţional Ţărănesc. Pe vremea regimului comunist, el a stat la închisoare vreme de 17 ani.

Noul Torje se afla in curtea lui Poli Timisoara!

E scund, fâşneţ, fuge de rupe pământul, are o tehnică bună şi îl are impresar pe Cristea Opria, care reprezintă și interesele lui Gabriel Torje. Sunt calităţile care i-au determinat pe cei de la Poli Timişoara să facă pe dracu-n patru pentru a reuşi transferul unui puşti de nici 17 ani, care a fost şi în vederile lui Dinamo Bucureşti.

Adrian Savoiu lasa Flacara Faget din cauza „portavocii” lui Vali Velcea

Adrian Săvoiu a părăsit banca tehnică a celor de la Flacăra Făget, după ce a pierdut în ultima etapă cu 1-6 pe terenul lui Poli II Timişoara. Nu acest rezultat umilitor pare să fie motivul pentru care Săvoiu a aruncat prosopul, ci faptul că cineva se tot băga în echipa pe care a antrenat-o până la sfârşitul săptămânii trecute.

Ostaficiuc i-a oferit lui Boc o masa romantica la lumina lumanarilor

Cu ocazia prezenţei la Timişoara a conducerii naţionale a PD-L, liderul local al acestei formaţiuni politice, Constantin Ostaficiuc, s-a gândit să le prezinte înalţilor goşti marea ctitorie a epocii sale: Bastionul Theresia. Ocazie cu care a dat şi o masă la unul din localurile din incinta mândriei arhitectonice a Consiliului Judeţean Timiș.

Agma Tiuca – firma portocalie aspiratoare de bani publici

Descoperită de fostul preşedinte al CJT, PSD-istul Dan Ioan Şipoş, crescută de succesorul acestuia, Constantin Ostaficiuc, şi preluată de deputatul Alin Popoviciu, firma de construcţii Agma Tiuca este una dintre cele mai „înşurubate” societăţi la banul public din Timiş. Şi asta, cu doar 70 de angajaţi şi un singur inginer de drumuri.

Concurs de pescuit la Giroc

Cea de-a doua ediţie a concursului de pescuit sportiv „Cupa Girocului la crap – Reloaded” va avea loc în perioada 19 – 21 octombrie. Cu această ocazie se va încheia şi sezonul actual de pescuit.

Top