Stirile din ziua: 2 octombrie 2011

Poli a facut instructie cu Steaua

Handbaliştii antrenaţi de Nedeljko Vuckovic şi-au trecut în cont încă două puncte, după victoria de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti. Alb-violeţii s-au impus cu 28-15, în timp ce roş-albaştrii rămân codaşii clasamentului, fără nici un punct!

Revolutionarul Bursuc a intrat in PSD! Dar cand naiba a iesit?

N-am fost deloc surprins aflând că revoluţionarul Costel Bursuc s-ar fi înscris în PSD. Decât, poate, prin prisma faptului că habar n-am când a plecat ultima oară din partidul celor trei roze. Sau, mă rog, ce parteneriate o fi avut fostul președinte al Asociaţiei Luptătorilor din Timişoara Arestaţi în Revoluţie (ALTAR) cu filiala Timiş a PSD pe vremea preşedintelui Dan Poenaru.

Etichete:

Muzica Regelui ajunge la Timisoara

Principesa Margareta şi Principele Radu lansează, duminică, la Timişoara, « “Muzica Regelui”. Evenimentul are loc în Librăria Cărtureşti din Iulius Mall, de la ora 16,30, şi are loc după lansările din Bucureşti şi Arad. CD-ul este lansat cu ocazia celei de-a 90-a aniversări a Regelui Mihai I.

Mitica sughita, Marian Iancu se zvarcoleste si Primaria Timisoara plateste

„Nesimţiţi ordinari”, „jigodii umane”, „pramatii”, „grandomani”, „umflaţi”. Bonus: „i-am zis lui Vali Velcea să le dea cu scaunul în cap, să-i bage în spital”. Sunt doar câteva din reacţiile publice pe care Marian Iancu le-a avut după meciul cu UTA vizavi de doi jucători ai lui Poli: Goga şi Sepsi. Din nou publice, nu la vestiare, acolo unde Iancu n-a mai fost de un an.

Party in Le Cinema

Le Cinema, selectul club din Parcul Poporului, atrage ca un magnet. Redeschis săptămâna trecută, pentru un nou sezon plin de evenimente, Le Cinema a fost plin ochi și sâmbătă seară. Distracția a fost la cote ridicate, la întreținerea unei atmosfere speciale contribuind din plin atât cocteilurile, cât și muzica,

Top