Stirile din ziua: 29 octombrie 2011

Halloween after-hours / FOTO

Petrecerea de vineri de la clubul Zambara a început la ora 2. Cei care au venit în bastion au intrat imediat în atmosfera tematică a distracției nocturne, care a fost, se putea altfel, Halloween-ul. Petrecăreții care au venit fără măști au fost pictați pe fețe încă de la intrare.

Strada Pacha, in festival

O sărbătoare nemţească direct în mijlocul oraşului. Scriitorii timişoreni au organizat pe strada Augustin Pacha un festival veritabil, cu istoric care a povestit ce s-a petrecut în zona respectivă, cu o piesă de teatru montată alegoric chiar în intersecţie, cu vernisaje şi muzică.

Cum l-a bagat Ciorbea pe Ciuhandu in haznaua de la Cotroceni

Lovit în moalele capului de amploarea neaşteptată pe care a avut-o discursul Regelui Mihai în Parlamentul României, preşedintele Traian Băsescu a reacţionat imediat. În stilu-i caracteristic, dar nu cu forţa de altădată. „Croşeele” şi „upercuturile” primite din partea regelui şi parlamentului l-au transformat într-o oarecare măsură într-un boxer “groggy”.

Copiii din Sinandrei spun povesti in cinci tari

Elevi de gimnaziu din șase țări descoperă povești tradiționale cu animale și apoi învață să-și scrie propriile povești. Timp de doi ani, ei sunt incluși într-un proiect european care pune accent pe educația interculturala și ecologică. Una dintre școlile participante este cea din comuna Sînandrei.

Prestatia compensatorie

Foarte frecvent după adoptarea noului cod civil şi mai ales după intrarea acestuia în vigoare, am fost solicitat să-mi exprim părerea despre cum influenţează acest act normativ relaţiile de familie deja constituite. Aşa mi-a venit ideea abordării în articolul de săptămâna aceasta a prestaţiei compensatorii, instituţionalizată prin noua lege civilă, care este aplicabilă căsătoriilor cu o durată de minimum 20 de ani ce se desfac prin divorţ.

Miss si Mister „JL Calderon”, in Le Cinema / FOTO

Elevii de la Liceul “JL Calderon” s-au distrat pe cinste vineri seară, la Balul Bobocilor, în clubul Le Cinema. Petrecerea s-a desfășurat pe tema “cabaret”. “Bobocii” participanți la concursul de miss și mister au avut de trecut mai multe probe. Ei și-au demonstrat talentul la dans, în pași de vals și în ritm de cabaret, s-au supus unor încercări-surpriză și au defilat în haine casual și elegante.

Top