Stirile din ziua: 17 octombrie 2011

Memorialul „Ioan Macavei”, la final

Prima ediţie a competiţiei destinate elevilor timişeni s-a încheiat duminică. Chiar în ziua în care regretatul fotbalist Ioan Macavei ar fi trebuit să împlinească 65 de ani, au fost desemnaţi câştigătorii turneului organizat în memoria sa.

PD-L Timis nu mai are batiste sa acopere tambalul, asa ca apeleaza la cearsafuri

La aproape o săptămână din momentul în care a explodat cazul Dorin Cândea, PD-L Timiş se abţine de la orice fel de comentarii. La fel cum a făcut şi în cazul altor doi lideri ai filialei, Cornelia Corescu şi Vasile Medeşan, arestaţi de judecători pentru fapte de corupţie. Săptămâna trecută, site-ul Pressalert a descoperit că şeful Registrului Auto Român Timiş, Dorin Cândea, totodată consilier judeţean PD-L, a primit în trecut două condamnări la închisoare cu executare, ambele legate de maşini.

Cand tinem cheful de Ziua Timisoarei?

Cel mai probabil, ziua de 18 octombrie va deveni printr-o decizie a Consiliului Local Timișoara o “zi de importanță locală”. Înafară de marcarea momentului, edilii locali nu au lămurit opinia publică prin ce se deosebește o astfel de zi de una obișnuită sau de însăși Ziua Timișoarei, 3 august 1919, acea zi care ar trebui să ne umple inimile de bucurie, iar burțile, de mici și bere.

Timisenilor le place casatoria

Bănăţenii par să fi înţeles cel mai bine ideea „la bine şi la rău”. Sau, pur şi simplu, nu vor să împartă agoniseala realizată pe durata căsniciei. Timișul este la coada listei în ceea ce privește numărul de divorțuri.

Sarbatoare sahista la Sinandrei

Sâmbătă, meritoriii şahiştii din Sînandrei au fost sărbătoriţi în comuna din vecinătatea Timişoarei. CS Sînandrei a intrat în istoria şahului din România, fiind prima echipă dintr-o comună care a reuşit performanţa de-a promova în Liga Naţională a sportului minţii.

Alexandra a vrut de mica sa fie model

Alexandra are 16 ani și, peste câțiva ani, ar putea fi învățătoare. Asta, pentru că este elevă în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” din Timișoara. Până atunci însă, se preocupă de școală, iar în timpul liber își vede împlinit un vis din copilărie: acela de a fi model. Alexandra este îndrăgostită de

Top