Stirile din ziua: 12 octombrie 2011

Cine imparte parte-si face… in barou

În 7 octombrie, în România s-a organizat un concurs de intrare în barou. Examenul era sub formă de grilă, cu 100 de întrebări. Pentru admiterea în faza următoare, cea a examenului scris, un candidat trebuia să obţină minimum 70 de puncte. Afişarea rezultatelor de la examenul-grilă s-a amânat iniţial.

Demisie cu cantec la UVT

Scandal la Universitatea de Vest Timişoara. O profesoară de jurnalism şi-a dat demisia şi îl acuză de „abuzuri” pe decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării.

Start in Liga Balcanica

Cea de-a patra ediţie a Ligii Balcanice a început marţi seară. În primul meci al grupei A, din care face parte şi BC Timişoara, s-au întâlnit KK Torus Skopje şi Mornar Bar, victoria revenind oaspeţilor. BC Timişoara va debuta în această competiţie în 25 octombrie.

Timisenii suna in continuare abuziv la 112!

În Timiș, peste 66% din apelurile către numărul unic de urgență din trimestul al treilea al acestui an au fost false. Oamenii care sună fără a avea o urgenţă fie râd, înjură dispecerii, le pun muzică sau efectiv nu vorbesc.

Austriac dotat cu arsenal, la Pietroasa Mare

Poliţiştii timişeni au descoperit un adevărat arsenal în casa unui cetăţean austriac stabilit în România! Oamenii legii au percheziţionat locuinţa bărbatului în vârstă de 59 de ani, din localitatea Pietroasa Mare, în baza unui mandat.

Cioc-cioc la poarta PD-L Timis! Cine bate? DNA-ul!

Fierbere mare în filiala PD-L Timiş! Marţi dimineaţa, mai „pe surse”, mai pe unele canale, o veste circulă printre liderii organizaţiei. Mai urmează să cadă un cap, probabil şef de deconcentrată. Tot pe probleme penale, aşa cum a căzut, cu puţin timp în urmă, cel al Corneliei Corescu, fostă şefă a ITM Timiş.

Top