Stirile din ziua: 28 octombrie 2011

Grolsch Party

Berea Grolsch se lansează în oraşul de pe Bega. Muzică experimentală, distracţie la superlativ – asta propun organizatorii primei petreceri marca Grolsch, care va avea loc vineri, 28 octombrie.

Vacutele irlandeze au aterizat la Timisoara

70 de văcuţe de rasă din Irlanda au ajuns la Timişoara, cu o aeronavă specială. Bovinele vor merge mai departe la familii nevoiaşe din judeţul Cluj şi la copiii dintr-un orfelinat din Oradea. Iniţiativa aparţine fundaţiei umanitare Heifer din România, în parteneriat cu Fundaţia Bothar din Irlanda.

Preasfintitul Paisie Lugojanul, pe picior de plecare din Mitropolia Banatului?

Episcopul vicar al Timişoarei, Preasfinţitul Paisie Lugojanul, a primit o lovitură dureroasă și ar putea pleca în curând de pe malurile Begăi. Preotul Mircea Munteanu a fost scos de sub urmărire penală, după ce a fost târât prin tribunale timp de doi ani și a fost sancționat disciplinar, cu acordul înaltului prelat.

Poli mai si pierde in fata Stelei

Steaua a plecat cu coada între picioare de la Timişoara, după lecţia de fotbal primită de la Poli, dar se pregăteşte să transfere un nou jucător talentat de pe Bega. Este vorba despre Steliano Filip, care este foarte aproape să bată palma cu trupa patronată de Gigi Becali.

Bani mai multi pentru analize si RMN-uri

Timișenii vor putea să facă și în ultimele două luni ale anului analize, RMN-uri, radiografii sau CT-uri în regim compensat. Casa Județeană de Asigurări de Sănătate a anunțat o suplimentare a fondurilor necesare pentru investigaţii paraclinice în valoare de peste un milion de lei.

Timisorenii sunt invitati sa ia… plasa!

Timişoara va trece, sâmbătă, la sacoşe de pânză, complet ecologice. De la ora 14, în faţa Operei, timişorenii vor fi invitaţi la „schimb de sacoşe”. Dacă renunţă la plasa de plastic, primesc una de pânză, personalizată, unică şi decorată.

In numele fiului: un timisorean a invins sistemul sanitar

La 29 de ani, Rafael Reitmeyer a câștigat cea mai grea bătălie: aceea pentru salvarea vieții fiului său. Copilul suferă de o boală rară, iar tratamentul e atât de scump, încât nicio familie obișnuită nu și-l poate permite. Datorită luptei neobosite a bărbatului, terapia este acum finanțată printr-un program național. Edi Reitmeyer și alți cinci băieți încep, în sfârșit, tratamentul.

Top