Stirile din ziua: 20 octombrie 2011

Demea: „Am fost executat ca pe vremea lui Stalin”

Primarul PD-L de Sînandrei, Dorel Demea, susține că, din cauza organizației timișene a partidului, a justiției și a companiei Aton Transilvania, va fi exclus din viața publică pentru următorii trei. Curtea de Apel Timişoara a respins recursul primarului împotriva unei sentinţe a Tribunalului Timiş, prin care acesta fusese condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu contra intereselor personale.

Campania „Viata pentru Dana” se incheie cu multe surprize

Campania “Viață pentru Dana” a ajuns la final. După trei săptămâni în care v-ați băut cafeaua alături de noi la People Café, vineri sunteți invitații noștri la un pahar de vin, dar vă așteaptă și alte surprize. Până acum, datorită faptul că v-ați alăturat inițiativei noastre, în contul Danei Ispan au ajuns în jur de 6.000 de lei.

Program de weekend

O dată cu venirea toamnei, oferta distracțiilor din cluburi devine din ce în ce mai largă. În această săptămână este vorba despre baluri ale bobocilor, fete unse cu miere, petreceri care se încheie doar dimineață și o întâlnire extraordinară cu Dan Bălan.

După 15 ani de „epoca Ciuhandu”, Primaria Timisoara a intrat in zodia falimentului

Timişoara a ajuns în faţa unui eveniment care, de regulă, se întâmplă doar în vremuri de război. Pe motiv că nu s-a plătit o datorie (sau mai multe?) la ENEL, de vineri s-ar putea să nu mai circule tramvaiele şi „firobuzele”. Până nu se va întâmpla ceva şi cu furnizorii de motorină, vor mai circula autobuzele şi „firobuzele” care pot trece de pe curent electric pe combustibil lichid. Toate acestea, fiindcă Primăria Timişoara este datoare Regiei de Transport.

Prima procedura FIV prin program national a reusit la Timisoara

Prima fertilizare in vitro prin programul Ministerului Sănătății a reușit la Timișoara. Pacienta care a beneficiat de transferul embrionar efectuat la Centrul de Reproducere Umană Asistată şi a rămas însărcinată are 34 de ani şi este din judeţul Arad. Până în această lună, Ministerul Sănătății a aprobat 53 de dosare înregistrate la Centrul de Reproducere Asistata din Timișoara.

Ce fac fetele din Carpinis in timp ce Emil Boc aloca bani primarilor opozitiei

De când s-a ridicat sclavia ca astăzi tot iobagul să facă politică, în România resursele s-au împărțit după cum îl ducea poftele pe cel aflat la guvernare. Cel puțin după 1989 n-a fost cu putință ca sumele venite în plan local de la buget să se împartă matematic, algoritmic, cu uneltele statisticii, pe criterii demografice sau măcar după priorități reale, ci după culoarea politică a ăluia care dă și-a ăluia care ridica banul.

Joi e prima zi de recensamant

Recensământul populaţiei şi al locuinţelor începe joi şi se va încheia la sfârşitul lunii octombrie. Este cea mai amplă operațiune de acest gen desfășurată după 1990. Dacă refuzați să răspundeți la întrebările recenzorilor, riscați amenzi usturătoare.

Nevasta directorului, angajatul anului la Radio Timisoara

Stupoare la studioul teritorial Radio Timişoara, după ce Dorina Anghel, care lucrează la fonoteca instituției, a fost numită angajata anului! Doamna respectivă este nimeni alta decât soția directorului studioului, Mihai Anghel! Cea cunoscută de toţi sub apelativul de „Doamna directoare” nu s-a ales cu o simplă diplomă şi nici cu o medalie.

Otrava din rafturi (II): branza din ulei de palmier

Consumatorul e obligat să facă un adevărat tur de forţă dacă vrea să se alimenteze sănătos și trebuie să dispună de un venit lunar consistent. Pe rafturile hipermarketurilor şi supermarketurilor, oferta e foarte generoasă în alimente ieftine și mai puțin ieftine, dar mincinoase. Nici lactatele nu stau mai bine la capitolul veridicitate.

Remy Bonjasky vine la Timisoara

Unul dintre cei mai titraţi luptători din istoria K1, olandezul Remy Bonjasky, vine la Timişoara pentru o gală Local Kombat. Triplul campion mondial în ring nu va împărţi însă pumni şi nici măcar una dintre ucigătoarele sale lovituri de picior. El va sta în colţul ringului.

Top