Stirile din ziua: 26 octombrie 2011

Recenzorii, obligati sa se intoarca dupa CNP-uri!

Ați fost recenzat fără să vă dați codul numeric personal? Nu-i nimic, acum îi veți primi din nou în casă pe recenzori, pentru ca ei să completeze corect formularele. Purtătorul de cuvânt al INS a fost dat afară, după ce a susținut că declararea CNP nu este obligatorie, iar dumneavoastră riscați amenzi zdravene dacă nu discutați cu recenzorii care vă sună iar la ușă.

ELBA s-a mutat oficial in Freidorf

ELBA SA a inaugurat, oficial, miercuri, noul sediu al Diviziei de Automotive, în Parcul Industrial al Primăriei Timișoara, în cartierul Freidorf. Până la finele anului viitor, întreaga producție va fi mutată aici, după ridicarea unei noi hale care va prelua muncitorii care în prezent lucrează în sediul din Iosefin.

Regele, badaranii si cozile lor de topor

Dacă mă întreba cineva înainte de memorabilul discurs al Regelui Mihai din Parlamentul României care vor fi aleşii din Timiş care vor absenta, dădeam un răspus sigur: Alin Popoviciu. Şi aşa s-a şi întâmplat. Spre cinstea lor, marea majoritate a parlamentarilor timişeni, fie ei de la Putere, fie din Opoziţie, nu au ratat întâlnirea cu istoria României întruchipată de nobila figură a Regelui.

Top