Stirile din ziua: 21 octombrie 2011

Trei puncte chinuite, la chindie / FOTO

Pe o vreme câinoasă, umedă și rece, Poli s-a întors pe “Dan Păltinișanu” pentru a încerca să șteargă impresia jalnică lăsată săptămâna trecută, când alb-violeții s-au făcut de râs în fața unei nou promovate. Alb-violeții câștigă greu trei puncte în fața Chindiei Târgoviște și, cel puțin până sâmbătă, egalează Gloria Bistrița.

Sarbu sare la gatul lui Lazaroiu

Conflictual, agresiv, disimulat şi parvenit – cu aceste cuvinte îl “gratulează” senatorul PSD, Ilie Sârbu, pe fostul ministru al muncii, Sebastian Lăzăroiu. Sârbu îl acuză de traseism şi de faptul că vrea să intre în UNPR, după ce şi-a creat mulţi duşmani în PD-L.

Peste 5.000 de candidati inscrisi la rezidentiat

Peste 5.000 de absolvenţi ai universităţilor de medicină şi farmacie s-au înscris la concursul de rezidențiat programat pentru 20 noiembrie. Ei se vor lupta pentru unul dintre cele 3.810 locuri şi posturi. Candidaţii care vor câştiga un loc în urma acestui concurs nu vor avea post asigurat la sfârşitul rezidenţiatului.

Scottish Pub, joia cu Sign

Seria de concerte și distracție pe muzica live continuă în Scottish Pub. Joi seară, în “pivnița” din zona centrală a Timișoarei, au cântat băieții din trupa Sign. Au sunat bine, așa cum i-au obișnuit pe cei care i-au mai ascultat, și au primit, în schimb, aplauze din plin.

Bonjasky a iesit in club!

Surpriză de proporții pentru cei care au ieșit să se distreze, joi noaptea, în Heaven Studio. Pe lângă “ingredientele” deja cunoscute – muzica buna, cocteiluri, atmosfera – clubul a avut oaspeți de seamă. Printre petrecăreți s-au numărat mai mulți luptători care vor participa, la Timișoara, la o etapă de Local Kombat.

Motanul Garfield ajunge la Timisoara

Sâmbătă, de la ora 16, prichindeii sunt aşteptaţi la Iulius Mall, la demisol, pentru o distracţie pe cinste în compania motanului portocaliu Garfield. Motanul va face fotografii şi va dărui cadouri personalizate tuturor copiilor prezenţi. Dragoni.ro, partenerul “Caravanei Garfield”, va fi prezent la eveniment cu două mascote foarte haioase, Ado şi Ada, care vor anima

Perchezitii la bijuterii

Percheziţii la comercianţii de bijuterii, în Bucureşti şi judeţele Giurgiu și Timiș. Este vizată o reţea de comercianţi turci de bijuterii din aur. Prejudiciul estimat: 500.000 de euro. Se pare că printre suspecţi sunt şi cei doi bărbaţi jefuiţi, în vară, pe autostrada A1.

Otrava din rafturi (III): ciocolata care n-a vazut cacao

Consumatorul e obligat să facă un adevărat tur de forţă dacă vrea să se alimenteze sănătos și trebuie să dispună de un venit lunar consistent. Pe rafturile hipermarketurilor şi supermarketurilor, oferta e foarte generoasă în alimente ieftine și mai puțin ieftine, dar mincinoase. Dulciurile ascund și ele secrete nesănătoase.

Fara apa calda si caldura

O parte din timișorenii care locuiesc în partea de sud a orașului vor rămâne, vineri, fără apă caldă și căldură, pentru o bună parte din zi. Întreruperea este cauzată de lucrările care se execută în zona Odobescu.

Top