Stirile din ziua: 24 octombrie 2011

Incepe cinemateca!

În ultima miercuri a fiecărei luni, francezii ne invită la film. Cinemateca francofonă începe în forţă în această săptămână. Ea aduce pe ecran o selecţie variată de filme vorbite în limba franceză. Proiecţiile au loc în Aula Magna a Universităţii de Vest, de la ora 19:30.

Aquatim extinde reteaua de canalizare

Gospodăriile din Banat au început să aibă apă curentă. Apa curentă devine, încet-încet, parte din viaţa sătenilor din mai multe localităţi. De când a devenit operator regional, Aquatim a extins sistemele de alimentare cu apă şi de canalizare în cele 58 de localităţi din judeţul Timiş în care operează.

Elba se muta in Freidorf

Primul pas concret spre deschiderea circulaţiei de pe strada Iancu Văcărescu spre strada Gării a fost făcut. Elba – Com, celebra fabrică de corpuri de iluminat, a anunţat, oficial, că se mută din zona Iosefin în în Parcul Industrial al Primăriei Timișoara.

Juninci aduse cu avionul, in scop umanitar

O fundație din Irlanda trimite în România, cu avionul, 70 de vaci de rasă! Acestea vor asigura laptele pentru copiii unui orfelinat din Oradea şi zeci de familii din judeţul Cluj. Aeronava care aduce animalele va ajunge vineri la Timișoara.

1-0 cu Chindia. Coafura lui Velcea rezista

Cu câteva zile înaintea celui mai important meci al lui Poli din această stagiune, cel cu Steaua din Cupa României, în clubul timişorean funcţionează la cei mai înalţi parametri diviziunea socială a muncii. În cel mai pur stil capitalist! Astfel, individul care se autointitulează finanţatorul echipei, Marian Iancu, se ocupă de ce ştie mai bine: şantajarea autorităţilor locale pentru bani.

Sandi, un model care iubeste masinile

Sandi e un model puțin atipic și primul lucru pe care îl remarci este coafura ei scurtă. Spre deosebire de alte colege de breaslă, tânăra timișoreancă e absolut îndrăgostită de acest gen de coafuri, chiar dacă uneori e criticată pentru asta. Sandi are 18 ani și a terminat Colegiul Național Bănățean. Îi plac mașinile și

Top