Stirile din ziua: 1 octombrie 2011

RCM, in finala cu Baia Mare

Rugbiștii timişoreni au reuşit să treacă de faza semifinalelor Cupei României Gold Corporation 2011. Sâmbătă, la Braşov, RCM „Universitatea de Vest” Timişoara a învins Dinamo cu 20-12.

DD presedinte: muta capitala si readuce Poli in prima liga!/FOTO+VIDEO

E violet, gălăgios, elimină ciocoii și mută capitala la Timișoara. E Partidul Popular – Dan Diaconescu, lansat oficial sâmbătă, în orașul de pe Bega. Cu tot cu Dan Diaconescu, care a descins dintr-un Lincoln Navigator cu numere americane. Totul, spre extazul câtorva sute de oameni, intrați în fibrilație în momentul în care DD a pus piciorul pe trotuar timișorean.

Finantarea centrelor nationale de informare si promovare turistica

În cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul major de intervenţie 5.3 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică încă mai este deschisă operaţiunea “Crearea Centrelor Naţionale de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) şi dotarea acestora”, alocarea financiară fiind de aproximativ 17 milioane de euro.

Logodna, institutionalizata legal

De la 1 octombrie e oficial. Noul cod civil a intrat în vigoare, dând naștere unor noi instituții și reguli în materia dreptului familiei. România revine astfel din punct de vedere al legilor din domeniul familiei în rândul țărilor europene moderne, societatea românească având șansa să se dezvolte într-un cadru legislativ deschis, în care logodna, ruperea logodnei sau despăgubirile pentru ruperea abuzivă a logodnei devin norme de drept ce urmează a fi aplicate tuturor celor ce le uzează.

Cazacu, la Magny Cours

Cătălin Cazacu participă, la acest sfârșit de săptămână, la etapa de campionat mondial de motociclism viteză, World Superbike, care va avea loc la Magny Cours. Este cea de-a patra etapă de campionat mondial la care timișoreanul ia startul în acest an.

Feriti-va de Raluca Jessica Boanca, altfel va rupe picioarele!

Raluca Jessica Boancă este una dintre timişorencele cu lipici la bărbaţii din România, dar acest aspect nu o mai încântă de ceva vreme. Vedeta care s-a remarcat decisiv printr-o apariţie incendiară în revista FHM îşi doreşte cu orice chip o relaţie serioasă, nu doar aventuri pasagere cu băieţi amatori de iubiri care se sting la fel de repede cum se aprind.

Congres ucrainean pe malul Begai

Timp de două zile, vineri şi sâmbătă, Timişoara este capitala ucrainenilor de pretutindeni. Aici are loc al șaselea congres al Ucrainenilor din România. Invitaţii vin nu numai din patria mamă ci şi din alte ţări unde această etnie este bine reprezentată: Canada, Polonia etc.

Anna Lesko a inchis sezonul outdoor la Pantheon

Sezonul în aer liber s-a încheiat în noaptea de vineri spre sâmbătă și la Club Pantheon, și nu oricum, ci cu un concert de zile mari susținut de excentrica Anna Lesko. Frumoasa ucraineancă născută în Republica Moldova nu și-a dezmințit reputația. Ea le-a oferit timișorenilor prezenți la eveniment un show complet, plin de culoare și lumină.

Zambara revine

Inaugurare discretă a sezonului de toamnă în clubul Zambara. Controversatul local din Bastionul Theresia și-a redeschis porțile vineri noapte, după ce a fost închis peste vară.

Top