Stirile din ziua: 13 februarie 2012

Paisie si camarila sa s-au pus pe plangeri penale

Consiliul Eparhial Timişoara încearcă să pună pumnul în gura celor care îndrăznesc să aibă o opinie contrară celei oficiale. S-a ajuns chiar până la încercarea de instituire a unui cod al tăcerii în Mitropolia Banatului. La îndemnul lui Paisie Lugojanul, la IPJ Timiş a fost depusă o plângere penală prin care se încearcă identificarea proprietarului site-ului http://paisielugojanu.blogspot.com/.

„M-am hotarat sa devin prost”, o noua premiera la TNT

La Teatrul Naţional din Timişoara se caută reţete de supravieţuire pentru oamenii preadeştepţi. Comedia „M-am hotărât să devin prost”, a cărei premieră va avea loc în 24 februarie, propune o întâlnire pe cât de tonică, pe atât de alertă cu Antoine, un posibil alter-ego al autorului cărţii care stă la baza acestui scenariu.

Amintiri despre Timisoara de altadata

Biblioteca Județeană Timiș vă invită la „Nostalgii timișorene – album despre orașul de altădată (Timișoara – Nostalgic memories of bygone days)”, carte apărută la Editura Eurostampa. A treia ediție a volumului, semnat de regretatul Păul Razvan (1928-1995), va fi prezentată joi, de la ora 16, la Bastionul Theresia, corp A, în cadrul proiectului Cafe Text.

Se decide soarta lui Poli

Liderii principalelor partide din Timiş s-au întâlnit de la ora 14, pentru a decide soarta lui Poli. Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc, liderul PSD Timiş, Titu Bojin, şi preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, discută pe această temă, cu ultimul audit de la Poli în faţă.

Explozie de viroze si pneumonii

Numărul timișenilor care s-au îmbolnăvit în ultimele zile a crescut alarmant. Temperaturile foarte scăzute din luna februarie au determinat o creştere semnificativă a numărului de viroze şi pneumonii înregistrate în judeţul Timiş.

Firme de constructii si deratizare, platite fara licitatie pentru deszapezire

Contractele pentru deszăpezirea Timișoarei au ajuns, fără licitație, la firmele de casă ale municipalității. Interesant este că obiectul de activitate al acestora variază de la deratizare la comerț cu amănuntul. Oficial, de curățarea de zăpadă a străzilor se ocupă Drumuri Municipale și Retim.

Intreruperi de curent

Compania Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Comloşu Mic (p), orele 9 – 15; Sânandrei (p), orele 9 – 12; Bărăteaz (p), orele 9 -18; Gad (p), Hezeriş, orele 8 – 17.

Top