Stirile din ziua: 20 februarie 2012

Jocurile nu sunt facute in alegerile de la Politehnica

În 23 februarie, 781 de oameni vor decide, prin vot, rectorul Universității Politehnica. Prorectorul Viorel Şerban, omul PD-L în aceste alegeri, rudă a lui Vasile Blaga, şi secretarul ştiinţific Radu Vasiu, susţinut de senatorul liberal Nicolae Robu, se bat pe funcția supremă. Negocierile cu pierzătorii din primul tur nu s-au încheiat încă.

Balul vanatorilor la Buzias

Devenit deja o tradiție, Balul Vânătorilor de la Buziaș va avea loc în acest an în 25 februarie, de la ora 19,30. Evenimentul se va ține în locul consacrat deja, modernul Hotel Parc din orașul-stațiune Buziaș.

Atentie, cade zapada! / FOTO

După câteva săptămâni de ninsoare şi ger, autorităţile se pregătesc de inundaţii. Până atunci însă, pericolul îi pândeşte la orice pas pe trecători și șoferi, după ce zăpada a început să cadă de pe acoperişuri. În centrul Timișoarei, câteva mașini au fost avariate de „avalanșa” pornită de pe o clădire.

Oferta liberala pentru PSD: Ciuhandu in locul lui Bojin sau al lui Grindeanu

O parte din liderii PSD, atât de la nivel local, cât și național, n-a renunțat încă la ideea unei candidaturi pe lista USL a primarului Gheorghe Ciuhandu pentru un nou mandat în fruntea municipalității timișorene. E vorba de viceprimarul Sorin Grindeanu și oamenii grupați în jurul său, plus liderii de la centru cu care aceștia întrețin contacte.

Intreruperi de curent

Compania Enel nu a programat, pentru luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc doar în județ, după xum urmează: Grabaţ (p), orele 9 – 15; Sânandrei (p), orele 9 – 12; Bărăteaz (p), orele 9 – 18; Gad (p), orele 8 – 16.

Top