Stirile din ziua: 26 februarie 2012

Trei patroni de firme din Timisoara, dusi la audieri la DIICOT Mehedinti

Alexandru Agoston (Alex Dia Construct SRL), Flavius Ștefoni (Artego SRL) și Virgil Bancui (Biju SRL) sunt cei trei timișoreni conduși la audieri la DIICOT Mehedinți în urma descinderilor de duminică dimineață. Anchetatorii au făcut, duminică, 30 de percheziţii la membrii unui grup infracţional suspectaţi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Cine sunt oamenii care se ascund in spatele lui Dorel Sandesc

A dat cu Legea sănătății de toți pereții, scoțând oamenii în stradă, iar ulterior consilierul prezidențial Vergică Gălușcan – sau Virgil Păunescu – s-a întors la Timișoara. El s-a implicat în campania electorală pentru alegerile la UMF, în favoarea candidatului Dorel Săndesc. Pentru același candidat fac lobby Horia Cristian și Mihai Ionac. Toți trei vizează funcțiile de prorector.

Penurie de candidati la Primaria Timisoara

Fapt fără precedent: cu trei luni înaintea alegerile locale, lista candidaților pentru scaunul de primar al Timișoarei este aproape albă. Ca exemplu, în 2008 au fost 12 candidați pentru acest scaun, iar în 2004 s-au înregistrat nu mai puțin de 14 competitori. Pentru alegerile din acest an există o singură certitudine, și aceea contestată pe la colțuri.

Meșterplanul matusalemicului Ciuhandu

Liberalii au criticat pe ici, pe colo masterplanul lansat zilele trecute de executivul municipal, lucrare în care primarul Ciuhandu și compania spun ce-ar trebui să se aleagă de Timișoara în următorii zece ani. Aș zice că punctele slabe din masterplan scoase pe taraba dezbaterii de Nicolae Robu și alți pricepuți liberali fac parte din critica constructivă a alternanței la putere.

Descinderi intr-un caz de frauda de 20 de milioane de euro

Percheziții în Strehaia, Timişoara și Cluj și în județele Argeș și Hunedoara. Câteva zeci de persoane au fost duse la audieri, fiind suspectate că au creat societăţi comerciale fantomă prin care au înşelat companii de la care au încasat bani pentru servicii prestate fictiv. Prejudiciul este estimat la 20 de milioane de euro.

Barboni si Cazacu: doua variante, acelasi scandal

Sergiu Barboni și Cătălin Cazacu reacționează, după scandalul în care u fost implicați sâmbătă dimineață. Fostul, respectiv actualul iubit al manechinului Bianca Jurca s-au luat la pumni în clubul Zambara, fiind nevoie de intervenția poliției, pentru calmarea spiritelor. Barboni spune că a fost agresat fără niciun motiv. Cazacu susține, pe de altă parte, că i s-ar fi făcut avansuri!

Top