Stirile din ziua: 9 februarie 2012

Ostaficiuc, din nou la masa cu revolutionarii

Preşedintele PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, s-a aşezat din nou la discuții cu revoluţionarii, sau „reprezentanţii societăţii civile”, cum le place democrat-liberalilor să spună. După ce a căzut la pace cu Tudorin Burlacu, unul dintre revoluţionarii de seamă din Timişoara, liderul democrat-liberal şi-a atras alţi prieteni.

Balul vanatorilor la Buzias

Devenit deja o tradiție, Balul Vânătorilor de la Buziaș va avea loc în acest an în 25 februarie, de la ora 19,30. Evenimentul se va ține în locul consacrat deja, modernul Hotel Parc din orașul-stațiune Buziaș.

Program de distractie

Distracţia continuă şi în acest sfârşit de săptămână la – 20 de grade. Chiar dacă meteorologii au anunţat ger năprasnic, cluburile au soluții care de care mai… călduroase. În plus, se apropie Valentine’s Day, așa că din decor nu lipsesc inimioarele.

Apar „cartile albe” ale guvernarii PD-L in Timis

În maximum două luni, în localităţile unde există primari democrat-liberali în Timiş se vor edita aşa-zisele cărţi-albe ale guvernării PD-L. Cel mai probabil, acestea vor apărea sub formă de broşuri în care vor fi prezentate, în detaliu, realizările pentru comunitate ale edililor portocalii din Timiş.

De ce-ar fi nervoasa opozitia

Gata, campania electorală pentru alegerile generale din acest an şi-a adus în scenă ambii mari competitori. După ce liberalii şi socialiştii au dat startul propriei campanii şi, totodată, al anticampaniei odată cu înfiinţarea Uniunii şi a stângăciilor de care au dat dovadă în cursul anului trecut, PDL părea încremenit în proiect şi dispus să încaseze pumn după pumn până aproape de un scor de avarie în sondajele de opinie.

Andi Band in concert / FOTO

Cei care au ales miercuri seară Bugar’d Pub au avut parte de un concert pe cinste alături de Andi Band. Pub-ul din Piaţa Unirii i-a încălzit pe petrecăreţi, care au cântat alături de Andi, fostul component al trupei Sign.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru joi, întreruperi de energie electrică, după următorul program: Timişoara – Piaţa Badea Cârţan nr.3, orele 9 – 16; Biled (p), Jimbolia (str. Contele Cekonics, E. Teodoroiu, Albinelor, Spre Sud, Spitalul Orăşenesc, Antena ORANGE, bloc Ştrand), Ierșnic, orele 9 – 16; Duboz, orele 8 – 15; Pădureni (p), Hezeriş, orele 8 –

Top