Stirile din ziua: 11 februarie 2012

Mera: Nu as dormi trei zile de bucurie daca as fi convocat la echipa Romaniei!

Ioan Mera este unul din veteranii din lotul pregătit de Valentin Velcea. S-a transferat în urmă cu opt ani la Poli şi a început la Poli II, în eşalonul secund, alături de Scutaru, Luchin, Pantilimon, Torje, Latovlevici, Daminuţă, Poparadu sau Popovici. Într-un interviu postat pe site-ul oficial al clubului (www.politimisoara.com), fotbalistul de 26 de ani vorbește despre sperantele sale si rememorează jocuri importante ale alb-violeților.

Forta majora si cazul fortuit

Atunci când discutăm de cauze exoneratoare de răspundere civilă, cel mai adesea gândul ne duce la forţa majoră şi cazul fortuit. Cele două noţiuni sunt utilizate pe scară largă mai ales în prezent, când viaţa cotidiană ne cere tuturor să încheiem anumite contracte în mod obligatoriu, negreşit aproape în fiecare convenţie întâlnind un capitol dedicat exonerării de răspundere în cazul forţei majore, respectiv în situaţii de caz fortuit.

De ce PNTCD – Ciuhandu nu mai pacaleste pe nimeni

Precum în bancurile cu ilegaliștii comuniști care se ascundeau, deși nu-i căuta nimeni, PNȚCD aripa Ciorbea-Ciuhandu (dar la fel e și aripa condusă de oportunistul Pavelescu) se dă fată mare pețită de mulți pretendenți, dar care nu prea se (mai) văd. Mai mult, „fata mare” a început să se tot împiedice, doar-doar o va prinde cineva, dar nimeni nu o urmărește să-i facă vreo bucurie.

Se cauta kitsch-uri!

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” îi invită pe timișoreni la vânătoare de kitsch-uri. Cei care au în jurul lor exemple concrete, cei care le observă oriunde în traseul zilnic, sunt invitați să le fotografieze și să le trimită pe adresa grafika@tm-t.ro.

Alin Popoviciu candideaza impotriva lui Ciuhandu, daca i-o cere partidul

Deputatul Alin Popoviciu crede că varianta cu ţărănistul Gheorghe Ciuhandu susţinut de democrat-liberali pentru un nou mandat la primărie nu e deloc potrivită pentru timişoreni. Popoviciu este gata să intre în cursa pentru primăria capitalei Banatului, dacă asta este şi dorinţa colegilor de partid.

Timisorenii spun „Stop ACTA”

Tratatul Comercial împotriva Produselor Contrafăcute (ACTA) îi nemulțumește pe timișoreni Aceștia strang rândurile pe rețelele de socializare și sunt decizi să reacționeze. Mii de nemulțumiți din Timișoara au anunțat că sâmbătă vor protesta în stradă, timp de cinci ore.

Top