Stirile din ziua: 23 februarie 2012

Femeie disparuta de acasa, la Recas

Un bărbat din Recaș a reclamat la Poliției dispariția soției sale. Tânăra, în vârstă de 31 de ani, suferă de afecţiuni psihice grave şi a plecat de acasă la câteva zile după ce i­a spus soțului ei că este însărcinată.

Pompierii si-au facut blog

Pentru a veni în sprijinul timișenilor cu o serie de informații privind intervențiile în situații de urgență, dar și pentru a promova voluntariatul, pompierii din Timiș și-au făcut blog. Este o premieră națională și poate fi citit la adresa http://pompieriitm.wordpress.com

Program de distractie

Timişoara nu doarme şi petrece în fiecare weekend. Deși la acest sfârşit de săptămână românii sărbătoresc Dragobetele, majoritatea cluburilor nu sunt foarte interesate de iubirea românească, ci mai degrabă de cea importată. Însă şi aşa, avem parte de multă distracţie şi voie bună.

Proxenet saltat de politisti

Un bărbat suspectat că exploata sexual mai multe tinere a fost prins de poliţişti. Criminaliştii, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Intervenţii Rapide şi Serviciului de Operaţiuni Speciale Timişoara, l-au ridicat de acasă.

Ciobanu sare la gatul lui Robu si prezinta modelul primarului perfect

Deputatul Gheorghe Ciobanu a lansat un atac neaşteptat împotriva candidatului USL la Primăria Timişoara, senatorul liberal Nicolae Robu. PD-L nu a fost în stare până acum să-şi prezinte candidatul la primărie, dar tot mai multe voci susţin că acesta ar putea fi actualul edil-șef, Gheorghe Ciuhandu.

Un cutremur puternic ar pune la pamant multe cladiri istorice din Timisoara

Clădirile pot fi adevărați „ucigași” în caz de cutremur! Specialiștii în rezistență susțin că este obligatoriu să se țină cont de faptul că orașul apare pe harta seismică a zonei. În Timișoara sunt foarte multe imobile istorice, unde problemele de rezistență sunt serioase. Autoritățile au numărat clădirile și atât.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru joi, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara – Aleea Baghetei nr. 12; Jimbolia (str. Contele Cekonics, E. Teodoroiu, Albinelor, Spre Sud, Spitalul Orăşenesc, Antena ORANGE, bloc Ştrand), Saravale (p), Teremia Mică (p), Dubeşti (p), orele 9 – 17; Voiteg (SC Glissando, SC Axela SRL, SC Asfalt SRL), Pădureni (p),

GIULGIUL DIN TORINO – Fabrica Timpului (video)

Au descoperit oamenii de ştiinţă o hologramă cuantică care ne oferă un mesaj al speranţei? Sunt oare secretele universului ascunse într-o pânză străveche? Iată un documentar care abordează controversata problemă a giulgiului din Torino printr-o perspectivă unică, surprinzătoare şi greu de acceptat de mulţi: fizica cunatică. Citeste mai mult…

Top