Stirile din ziua: 2 februarie 2012

Efectele pumnilor lui Bogdan Roman: PSD Timis cere demisia primarului din Deta

Noua altercație în care a fost implicat fiul cel mare al primarului PD-L din Deta, Petru Roman (foto), stârnește reacții în mediul politic. Titu Bojin, președintele PSD Timiș, cere demisia edilului orașului timișean. Petru „Pit” Roman susținea, în vara trecută, că are relații foarte reci cu băiatul său.

Un nou scandal cu Bogdan Roman

Fiul cel mare al primarului Petru Roman (PDL) din Deta a fost implicat într-un nou scandal. De această data, a fost vorba despre o bătaie într-un local din Denta, la care au luat parte Bogdan Roman și prietenii săi. Scandalul a avut loc în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie. Una dintre victime a obținut un certificat medico-legal. UPDATE: Pe numele lui Bogdan Roman au fost întocmite două dosare penale, unul pentru vătămare corporală, iar cel de-al doilea, pentru violenţe.

Cand a mintit Marian Iancu in privinta transferului lui Pantilimon la Manchester City?

Transferul lui Costel Pantilimon la Manchester City a revenit în actualitate după ce, miercuri, am anunţat că echipa din Anglia a activat clauza de cumpărare definitivă a portarului. A ieşit la rampă Marian Iancu, care a declarat că, de fapt, transferul definitiv a fost efectuat în vara anului trecut, dar a ţinut secret acest lucru pentru a nu pune presiune pe Pantilimon.

Mandra monastire a presedintelui Ostaficiuc

În loc să i se mulțumească înflăcărat pentru preocuparea de-a face orașului o modernă bază sportivă, cu stadion și sală polivalentă, președintele CJT Constantin Ostaficiuc a ajuns subiect de mișto pe forumul suporterilor alb-violeți. Bășcălia nu vine din faptul că ideea pedelistului ar fi proastă sau inoportună. Din contră.

Din cauza frigului, oamenii strazii dorm inclusiv la Urgente

UPDATE: UPDATE: Un om al străzii a fost găsit mort, miercuri dimineață, pe strada Fagului. Nu au fost găsite urme vizibile de violență pe corp, astfel că, foarte probabil, bărbatul a murit din cauza frigului.
Temperaturile scăzute de afară i-au făcut pe voluntarii de la Compartimentul pentru Situaţii de Urgenţă al Primăriei Timişoara să înceapă acțiunea de depistare a persoanelor fără adăpost. Cei găsiți în stradă au fost duși în spațiile asigurate de autorităţile locale și au primit ceai cald. Această acțiune nu rezolvă însă problema de fond.

Curs de pregatire pentru medicii de familie

Medicii de familie din Timiș pot deveni specialiști în promovarea unei vieți sănătoase. Proiectul „Instruire şi prevenţie pentru o viaţă sănătoasă”, iniţiat de Ministerul Sănătăţii, urmăreşte recrutarea cadrelor medicale ce urmează a fi instruite pentru implementarea programelor de screening eficient pentru cancerul de col uterin, colon şi sân.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță că, joi, în Timișoara nu sunt întreruperi programate de energie electrică. Acestea vor avea loc în județul Timiș, după cum urmează: Comloşu Mare (p); Duboz; Mănăstire; Berecuţa; Birda; Jebel (p); Pădureni (p), orele 9 – 15; Hezeriş, orele 8 – 17; Bărăteaz (p), orele 9 – 18.

Top