Stirile din ziua: 21 februarie 2012

Poli, intre campania electorala si cacealmalele conului Iancu

De câteva zile, conu’ Iancu a reînceput să facă turul televiziunilor naționale și locale, purtând cu el aceeași veche placă: gata, pleacă de la Timișoara. Așa cum a mai „plecat” și în urmă cu doi ani, și acum un an, și acum două luni etc. Mai degrabă jucător de alba-neagra și barbut, conu’ Iancu a blufat de fiecare dată și, în general, i-a mers.

Iancu vrea dezbatere publica pe tema auditului de la Poli

Marian Iancu reacționează la informațiile referitoare la concluziile auditului efectuat la Poli la cererea autorităților locale. Președintele CA al clubului alb-violet cere o dezbatere publică și vrea „transparență totală a posibilei tranzacții în vederea consolidării acționariatului”. Preluarea clubului rămâne însă doar în stadiul de discuție.

„Reteta” de succes a Targului de Craciun: nu sponsorizezi, nu participi!

Pavel Deheleanu, directorul Casei de Cultură, a recunoscut, senin, sub ochii primarului Gheorghe Ciuhandu, că vânzătorii de la Târgul de Crăciun au semnat contracte de sponsorizare, nu de închiriere. Mai mult decât atât, el a admis că metoda se practică de ceva vreme la toate festivalurile și târgurile în a căror organizare este implicată instituția pe care o conduce.

Otesteanu ii da voturile lui Viorel Serban

Viorel Şerban, omul PD-L în alegerile pentru funcţia de rector al Politehnicii, este tot mai aproape de biroul ocupat, în ultimii opt ani, de Nicolae Robu. Pe 23 februarie, în turul al doilea al alegerilor, Viorel Şerban şi secretarul ştiinţific Radu Vasiu, susţinut de Robu, se bat pentru funcția supremă.

„Nebunelul” si suicidul politic

Știți ce au în comun Mihail Pungă, Simion Surdan – Dumnezeu să-l ierte! -, Dorel Borza, Viorel Oancea, Horia Ciocârlie, Ion Răducanu, Gheorghe Ciobanu, Rodica Vlad, Viorel Coifan, Maria Grapini și mulți alții? Au fost temuți sparring partneri pentru Gheorghe Cuhandu în cele patru partide electorale la care a participat cu succes edilul țărănist înaintea celei de-a cincea.

Carnea injectata, pericolul din farfurie

Carnea din galantarele românilor este nesănătoasă! Specialiștii spun că, practic, nu mâncăm carne, ci o mixtură periculoasă de apă și chimicale, care ne afectează pe termen lung. Pentru a evita problemele, ar trebui să fim mult mai atenți la etichete și să evităm produsele pe care scrie „carne injectată”.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru marți, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara – Zona Lunei – blocuri (p), Piaţa Badea Cârţan nr. 3, orele 9 – 16; Grabaţi (p), Cenad (p), orele 9 – 16; Remetea Mică (p), orele 9 – 18; Ciacova (p), Obad (p), orele 8 – 16.

Top