Stirile din ziua: 8 februarie 2012

Scrisoarea I a lui Marian Iancu catre Gheorghe Ciuhandu

Marian Iancu îi răspunde, pe un ton ironic, primarului Gheorghe Ciuhandu, care a declarat, marţi, că Poli va primi bani de la municipalitate doar când va garanta că nu se va întâmpla ca în urmă cu un an, când echipa a fost retrogradată după ce a rămas fără licență. Specialist în glume proaste, Iancu îi aduce aminte lui Gheorghe Ciuhandu inclusiv despre Claudio Zambon.

Ciuhandu, ca Basescu: rupt de realitate

În general, democrația presupune și schimbarea periodic a celor care exercită puterea. În unele cazuri, alternanța este legiferată (vezi cazul președinților în mai multe state), iar în altele a rămas la aprecierea alegătorilor. Permanetizarea la putere duce, în cele mai multe cazuri, la corupție, autoritarism, aroganță, dar și alienare sau chiar plictis și nepăsare.

Ger extrem in toata tara

Codul galben de ger rămâne valabil în toată țara până duminică, 12 februarie. Agenția Națională de Meteorologie a prelungit, până miercuri seară, la ora 22, codul portocaliu în opt judeţe din sud-estul ţării.

Tabara: „Am fost intotdeauna un pic in plus, pentru ca nu am fost om de afaceri”

Sacrificat la îndemnul Elenei Udrea şi al Ancăi Boagiu, fostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, regretă că în urmă lui rămân multe proiecte neterminate. Tabără recunoaşte că s-a simţit întotdeauna un pic în plus la minister, deoarece nu a privit agricultura prin prisma propriilor afaceri.

Reduceri masive la Profi

Cele cinci magazine Profi din Timișoara vor fi închise luni. Timișorenii mai au la dispoziție câteva zile pentru a-și face cumpărăturile la magazinele de pe străzile Arieș, Miresei, Dacilor, I. Mihalache și Calea Șagului. Până duminică, toată marfa se vinde la preț redus.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru miercuri, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara – Piaţa Badea Cârţan nr. 1, str. Romulus (p), Rădulescu (p), Odobescu (p), Gh. Doja (p), Remus, Filaret Barbu, V. Madgearu (p), Giurgiu (p), Şoimoş (p), orele 9 – 16; Fibiş (p), Comloşu Mare (p), Cladova, orele 9 – 16; Hezeriş, Buziaş

Firmele de casa ale primariei, Drufec si Danyflor, bagate si la deszapeziri

Marea și cvasi-invizibila campanie de deszăpezire a Primăriei Timișoara este dusă acum de nu mai puțin de 13 firme. Doar două dintre acestea, Retim și SC Drumuri Municipale, au fost selectate prin licitație, restul fiind atrase în ultimele zile, pe criterii știute doar de șefii primăriei.

Top