Stirile din ziua: 4 februarie 2012

Citarea prin publicitate

Una din problemele majore și des întâlnite în activitatea practică care aparent blochează inițierea unei acțiuni în justiție o reprezintă imposibilitatea aflării datelor de identificare actuale ale pârâtului și în special a adresei la care acesta să fie citat.

Primaria a scos detinutii la curatat zapada / FOTO

Primăria Timișoara a fost învinsă de zăpadă. După ce a nins mai bine de 24 de ore fără întrerupere, edilii locali au apelat la deținuți, pentru curățarea străzilor. Cei care pleacă la drum sunt rugați să se intereseze de starea șoselelor la centrul Info Trafic, la dispeceratele Poliţiei Rutiere sau chiar la serviciul de urgenţe 112.

Piata Badea Cartan, un congelator de jumatate de milion de euro / FOTO

În Piața Badea Cârțan, cea mai europeană piață agro-alimentară din Timișoara, prima iarnă a înghețat, la propriu, vânzători și produse deopotrivă. Investiția de jumătate de milion de euro a municipalității este un imens congelator, în care vântul suflă mai tare decât în afara spațiului deasupra căruia este montată copertina modernizată.

California viseaza, cu Alex Merrell, la Fratelli / FOTO

Atmosferă foarte fierbinte, vineri noapte, în Fratelli. Sub genericul „California Dreamin”, în clubul de pe malul Begăi nu s-a ținut cont de avertizările meteo, astfel că petrecăreții au dat năvală din nou, puși pe fapte mari. La platane și, deci, responsabilă de buna dispoziție a fost Alex Merrell, o DJ-iță din Los Angeles.

Stadiul absorbtiei fondurilor structurale (IV)

Vă prezentăm situația unuia din cele mai importante programe din România, finanţat din fonduri europene nerambursabile, şi anume Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR). Programul Naţional de Dezvoltare Rurală beneficiază, în perioada 2007-2013, de aproximativ 7.5 miliarde de euro, împărţiți pe cele trei axe prioritare ale programului.

Fely, Horea si Florin s-au intors in Eve Fashion Lounge / FOTO

Fely, Horea și Florin au înfruntat ninsoarea de afară și au susținut, vineri seară, un concert impecabil, în deschiderea lunii februarie de la Eve Fashion Lounge. La fel de curajoși au fost și cei care au vrut s-o asculte pe talentata artistă, care adună de fiecare dată un public numeros la concertele sale.

„Carte de munca” la Galeria Jecza

Galeria Jecza își deschide porțile în 2012 cu expoziție a lui Dan Palade, care debutează cu această ocazie la Timișoara. Vernisajul expoziției intitulate „Carte de muncă” are loc sâmbătă, de la ora 19, în binecunoscutul spațiu al Galeriei Jecza și al Fundației Triade, pe Calea Martirilor 51/45.

Top