Stirile din ziua: 6 februarie 2012

Mihai Razvan Ungureanu, premierul desemnat al Romaniei

Traian Băsescu a anunţat, luni, că şeful SIE Mihai Răzvan Ungureanu este nominalizarea pentru funcţia de premier. Preşedintele a avut luni consultări cu toate partidele parlamentare, ultima rundă de discuţii fiind cea cu PDL, care a anunţat că a făcut o propunere clară de premier. Mihai Răzvan Ungureanu are la dispoziție zece zile, pentru a-şi forma cabinetul.

Deszapezire ca acum 100 de ani

Timișoara a fost deschizător de drumuri în multe privințe. A fost primul oraș cu tramvai tras de cai din Estul Europei. A avut primul tramvai electric din România. A fost primul oraș cu iluminat public stradal, primul oraș cu trafic fluvial regulat etc. Acum, este și primul oraș din România care s-a predat troienelor de zăpadă.

Examenele auto au fost suspendate

Examenele pentru obținerea permiselor auto au fost supendate pe o perioadă nedeterminată din ordinul prefectului de Timiș. Mircea Băcală a declarat, luni dimineața, că a decis să suspende aceste examene, pentru că tinerii șoferi ieșiți pe traseu ar fi încurcat foarte mult traficul și așa extrem de dificil.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru luni, întreruperi de energie electrică, după cum urmează: Timişoara – Piaţa Badea Cârţan nr.1; Lunga (p), Dudeştii Vechi (p), Dubeşti (p), orele 9 – 17; Sânandrei (p), orele 9 – 12; Gad (p), Hezeriş, orele 8 – 17; Bărăteaz (p), orele 9 – 18.

Top