Stirile din ziua: 28 februarie 2012

Jichici a cerut explicatii despre scandalul de la târgul de Crăciun

Consilierul liberal Ciprian Jichici s-a ținut de promisiune și a fost singurul care a solicitat detalii în plenul CL despre ilegalitatea făcută de Primăria Timişoara cu prilejul Târgului de Crăciun din Piaţa Operei. Cei aproximativ 90 de comercianţi care au deţinut căsuţe la ultima ediție a târgului au fost obligaţi să semneze contracte de sponsorizare în locul unora de închiriere.

Nicolae Robu si Mircea Sandu au discutat pe cazul licentierii lui Poli

Schimbarea acţionariatului de la Poli nu schimbă condiţiile de licenţiere. Acesta a fost mesajul clar transmis de mai-marii fotbalului românesc autorităţilor care vor să cumpere Poli Timişoara de la Marian Iancu. Intermediar a fost senatorul liberal Nicolae Robu. Acesta s-a întâlnit, marți, la sediul FRF, cu preşedintele Mircea Sandu şi directorii Viorel Duru şi Dumitru Mihalache.

Atelier de martisoare dulci, la Zai

Un atelier special de mărțișoare… dulci va avea loc sâmbătă, între orele 11 și 13, la Cafeneaua Zai Apres Cafe. Timp de două ore, participații vor învăța cum se fac faimoasele Macarons – bezelele franțuzești cu spumă de ou, făină de migdale, zahăr și diverse umpluturi.

Curs de olandeza pentru începatori

Centrul Babel organizează un nou curs de limbă olandeză. Persoanele care urmează programele de pregătire de la Babel susțin examenele oficiale ale Uniunii de Limba Olandeză și pot obține un certificat internațional de limba olandeză ca limbă străină.

In Zambara lui Ostaficiuc, cultura se da pe pumni

Una dintre puținele realizări ale președintelui CJT, Constantin Ostaficiuc, în cei opt ani petrecuți în funcție este, fără nicio îndoială, Centrul de pregătire a tineretului Zambara. O instituție culturală ridicată împreună cu rafinatul intelectual, fostul milițian Dorin Epure. În acest week-and, „centrul” și-a arătat, în fine, eficacitatea pe târâmul circulației ideilor.

Grav accident pe strada Cluj

Un bărbat de 50 de ani a rămas fără un picior în urma unui accident care s-a petrecut, luni seară, pe strada Cluj. Un taximetrist care se îndrepta dinspre Complexul Studenţesc spre Spitalul Judeţean a vrut să vireze la stânga şi a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Top