Stirile din ziua: 24 februarie 2012

Descalificare pentru lipsa de fair play la concursul „Iubeste romaneste”!

Concursul „Iubește românește”, desfășurat pe pagina noastră de Facebook, s-a încheiat. La miezul nopții, am tras linie, am constatat care sunt cele mai votate fotografii și am anunțat câștigătorul, în persoana Florinei Andreea. Câteva ore mai târziu, am verificat și modul în care s-a făcut votarea și, din păcate, Florina Andreea n-a jucat corect, astfel că va fi descalificată.

Bilant la Curtea de Apel

Curtea de Apel Timişoara este instanţa din ţară cu cele mai multe hotărâri judecătoreşti confirmate de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). Aceasta dovedeşte înaltul profesionalism al magistraţilor de aici, a declarat vineri, judecătorul Lidia Barac, ministru secretar de stat în Ministerul Justiţiei.

Porti deschise la Opel Timisoara

Noul Astra GTC, noul Combo și o Zafira Tourer sunt vedetele Zilelor Porților deschise la Opel Timișoara. În Calea Șagului, vineri și sâmbătă, timișorenii pot admira și testa cele mai noi mașini ale producătorului german.

Drum inchis spre Resita

Drumarii anunță că vineri, între orele 9,30 și 11, va fi închis traficul rutier pe DN 58B, km 6+250, între Bocșa și Reșița. În acest interval va fi dislocate, prin detonare, a unei porțiuni de stâncă ce prezintă pericol de prăbușire.

Dermatita seboreica

Dermatita seboreică este o eczemă cronică, caracterizată prin scuame, cruste apărute pe un fond eritematos, galbene și grăsoase sau uscate, localizate în zonele bogate în glande sebacee: scalp, față, toracele anterior și posterior, zonele intertriginoase (axilar, sub sâni, regiunea ano-genitală, între degete).

Top