Stirile din ziua: 29 februarie 2012

Lovitura de teatru la UMF: Marius Raica este noul rector!

Marius Raica a câștigat turul al doilea al alegerilor pentru funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Fostul prorector a adunat cu 18 voturi mai mult decât Dorel Săndesc, șeful Clinicii ATI a Spitalului Județean și câștigător, la un vot, al primului tur de scrutin. Pe liste au fost

Pedofil prins de politisti

A agresat un copil de zece ani și l-a fotografiat în timp ce întreținea cu el raporturi sexuale orale. Acum a ajuns pe mâna polițiștilor, care încearcă să afle dacă bărbatul de 43 de ani nu a molestat și alți minori.

Pavelescu: „Ciuhandu nu are nicio functie in PNTCD”

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a reacţionat rapid după ce Gheorghe Ciuhandu a declarat că vrea să meargă pe varianta PNŢCD la alegeri. Deşi nu vrea să vorbească despre eventualele negocieri cu Ciuhandu şi nici să spună care sunt şansele ca actualul primar al Timişoarei şi oamenii lui să ajungă pe listele PNŢCD, Pavelescu îi bate obrazul edilului.

Ciuhandu, la mana Rodicai Vlad: „Niciodata nu va fi pe listele PNTCD, e un mincinos și un hoț”

Primarul Gheorghe Ciuhandu a ajuns la mâna Rodicăi Vlad, după ce instanţa a decis că aripa PNŢCD din care făcea parte este ilegală. Magistraţii au stabilit că Aripa Pavelescu din PNŢCD este cea statutară, deci, automat, Ciuhandu nu mai poate fi considerat preşedintele ţărăniştilor.

PD-L a ajuns pe centura politicii: Udrea e in tandreturi cu Gigi, iar la Timisoara vrea sa preia partidul-tomberon al lui DDD

În urmă cu vreo șapte ani, la puțin timp după ce ajungea președinte, Traian Băsescu o trimitea pe centură, în stilul său caracteristic, pe fosta sa colegă de partid, Lavinia Șandru. Centura politicii, adăuga președintele. Iată că, nu după mulți ani, Șandru a ajuns pe centură, fiind una dintre cele mai înfocate partizane ale lui Băsescu, din poziția de membru al unui partid de generali în rezervă.

Eu cu cine nu votez?

Pe vremea lui Ceaușescu, la o carte bună, librăreasa îți băga pe gât și vreo plenară lărgită ori lucrarea vreunui lăutar pecerist, iar o portocală capitalistă se garnisea în comerțul socialist cu o cutie de crevete de origine sănătoasă, vietnameză. La liber nu prea găseai nimic apetisant. Carne mușchiuleț mâncai doar dacă știai cui să dai 80 de lei pe kilogramul scos fraudulos pe cracul pantalonului de la Comtim.

E oficial: Dragulescu e de partea lui Sandesc, contra unui colegiu de deputat / FOTO

Fierbe UMF-ul chiar în ziua turului II al alegerilor pentru un nou rector. Aceasta după ce s-a aflat de întâlnirea de mare taină care a avut loc marți seara, chiar înainte de alegeri, la care au participat trei oameni: rectorul în funcție, Ștefan Drăgulescu, și cei doi candidați, Dorel Săndesc și Marius Raica.

Trend: fericirea conjugala include si o amanta

„Au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” e doar finalul unei povești de adormit copiii. În societatea contemporană, fericirea pare că vine la pachet cu amantul, sau amanta, după caz. Unul dintre cele mai tari tabuuri urbane ale românilor face apel la extinderea vieții familistului convins în brațele amantei.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru miercuri, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara – str. I. Văcărescu nr. 14, 16, orele 9 – 16; Biled, Uivar (Poşta, Romtelecom, CEC Bank), Sânnicolau Mare (str. Ciprian Porumbescu), Cenad (p), orele 9 – 16; Buziaş (Hotel Timiş şi Parc), orele 8 – 17; Buziaş (str. A. Iancu, Florilor,

Top