Stirile din ziua: 15 februarie 2012

Costel si Stand up in the city se intorc la Timisoara

Intrat în cel de-al treilea an, Stand up in the city rămâne „proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment”. Show-urile au loc, în continuare, lunar sau bilunar, în 20 de orașe. După o lungă vacanță, clubul mobil de comedie revine, pentru timișoreni, la Porky’s Pub, unde marți, 21 februarie, de la ora 20, pe scenă se întoarce Costel.

Cu girul primariei, Targul de Craciun sponsorizeaza pe sest Casa de Cultura

Primăria Timişoara face abuz de autoritate, dar susține că totul este în interesul timişorenilor. Cei aproximativ 90 de comercianţi care au avut căsuţe la Târgul de Crăciun nu au semnat contracte de închiriere cu PMT, ci niște contracte de sponsorizare cu Casa de Cultură. Suma medie a „sponsorizării”: 4.000 de lei.

Politicienii se feresc sa dea verdictul in cazul Poli

După şedinţa comună de miercuri a aleşilor locali şi judeţeni în care compania KPMG a prezentat auditul de la Poli, situaţia preluării clubului va fi discutată separat pe grupuri politice. Liderii partidelor se feresc să vorbească de o decizie clară și susțin, în continuare, că situația este complicată.

Un lugojean este seful Comisiei de etica a profesorilor

De anul viitor, profesorii din învăţământul preuniversitar vor avea propriul cod de etică. Acesta va stabili ce relaţie trebuie să aibă cu elevii, cu părinţii şi cu restul profesorilor. Cine nu va respecta codul va fi chemat în faţa unei comisii de etică, alcătuită din profesori, părinţi, reprezentanţi ai ONG-urilor şi un jurist.

Scoli inchise din cauza frigului

Minivacanţa continuă pentru o parte dintre elevii din Timiș. În timp ce copiii de la Liceul „Nikolaus Lenau” stau cu hainele pe ei la cursuri, din cauza unei defecțiuni a sistemului de încălzire, aproximativ 500 de elevi nu au mers la școală din cauza gerului.

Soarta lui Poli se decide cu usile inchise

Update: O parte din consilieri au părăsit sala de ședințe, după ce li s-a cerut să semneze o clauză de confidențialitate.
Şedinţa comună a consilierilor judeţeni şi locali, începută la ora 10, şi în urma căreia se poate lua o decizie în privinţa lui Poli este secretă. Reprezentanţii firmei KPMG, care a realizat ultimul audit la Poli Timişoara, prezintă aleşilor locali şi judeţeni rezultatele controlului cu uşile închise.

Alegerile de la Politehnica, pe ultima suta de metri

A rămas o singură zi până la marea luptă pentru funcţia de rector a Universității Politehnica. Şase candidaţi s-au înscris pentru funcţia supremă în această instituţie de învăţământ superior din Timişoar. Marea bătălie are loc pe 16 februarie și, dacă va fi nevoie, un al doilea tur de scrutin se va desfăşura pe 23 februarie.

Seminar TenCate

Societatea Consiroute Timișoara, cu sprijinul Asociației Profesionale de Drumuri și Poduri România – filiala Banat, organizează, în 21 februarie, de la ora 10, un seminar de prezentare a produselor firmei. Consiroute este distribuitor oficial al produselor TenCate Geosyntetics Austria GmbH.

Top