Stirile din ziua: 3 februarie 2012

Cireap si-a prelungit „abonamentul” la Agentia de Mediu

Fără să fi făcut în viața lui un film documentar pentru TVR, instituția al cărei angajat este, Adrian Cireap a devenit regizorul de casă al Agenției pentru Protecția Mediului. Făcând de la spoturi de câteva secunde, la producții de zeci de minute, Cireap a încasat zeci de mii de euro, pentru că, spun reprezentanții APRM nimeni altcineva n-a vrut acești bani!

Parteneriat dubios intre LPS Banatul si Avicola Buzias

Poli Timişoara priveşte cu neputinţă cum cei mai valoroşi juniori crescuţi în curtea LPS Banatul iau drumul altor echipe. Fenomenul este posibil din cauza superficialităţii cu care tratează această problemă conducerea clubului timişorean, dar şi din cauza unor aranjamente între conducerea LPS Banatul şi un om de afaceri care deţine şi formaţia Avicola Buziaş.

Ehegartner si Supuran – capii de lista ai liberalilor pentru CLT si CJT

Lista finală a candidaţilor PNL pe locuri eligibile la Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş a fost bătută în cuie joi seara. Senatorul Nicolae Robu spune că indiferent dacă şi-au regăsit numele pe liste sau nu, liberalii implicați în proiectul de selecție nu s-au supărat.

Varsta lui Ciuhandu, in disputa la liberali

Vârsta primarului ţărănist al Timişoarei este percepută diferit de parlamentarii PNL de Timiş. Sau liberalii pur şi simplu au regizat o contră în cadrul unei conferinţe de presă. Dacă deputul Horia Cristian spune că vârsta lui Ciuhandu este principala cauză a lentorii în deciziile edilului, senatorul Nicolae Robu îl contrazice.

La spital, dupa o bataie cu zapada

Doi elevi au ajuns vineri la urgenţe după ce s-au bătut cu alţi elevi în apropiere de Piaţa Iosefin. Se pare că totul a pornit de la un bulgăre de zăpadă, cu care a fost lovit unul dintre copii. De ciudă, el și-a chemat trei prieteni și a început bătaia.

Fara apa la robinete, in Lugoj

Zeci de lugojeni au rămas, vineri, fără apă la robinete. Noaptea trecută, țevile care alimentează mai multe blocuri au înghețat din cauza frigului. Potrivit reprezentanților Meridian 22, societatea de apă și termoficare a orașului, problemele au apărut acolo unde conductele din subsoluri nu erau bine izolate.

„Brandul” Ostaficiuc s-a bagat in alegerile de la UMF

Încă rectorul UMF, deputatul PD-L Ștefan Drăgulescu, le tot povestește colegilor săi din Cameră o întâmplare petrecută la Timișoara care, vorba lui, l-a oripilat destul de tare. Se face astfel că, acum ceva timp, Drăgulescu a fost chemat la biroul ditamai șefului CJT și al PD-L Timiș Constantin Ostaficiuc.

Vintu, condamnat pentru santaj

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat, vineri dimineaţă, la şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă. Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Optimism pe piata imobiliara

Proprietarii timișoreni care vor să își vândă apartamentele se declară încrezători că o vor putea face la un preț bun în acest an. Potrivit analiștilor imobiliari, în luna ianuarie 2012, preţurile apartamentelor din Timişoara au crescut.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță că, vineri, nu sunt întreruperi programate de energie electrică în Timișoara. Acestea or avea loc în județ, după cum urmează: Iecea Mare (p) – Primăria, Romtelecom, orele 9 – 16; Hezeriş, orele 8 – 17; Remetea Mică (p), orele 19 – 18; Jamu Mare (p); Ghilad (p); Darova (p), orele 9 –

Top