Stirile din ziua: 18 februarie 2012

Prefinantarea proiectelor

Din iulie 2011 s-a modificat plafonul de prefinanţare a proiectelor finanţate din fonduri europene, în baza ordinelor Ministrului Finanţelor nr. 2359, din 26 iulie 2011 şi nr. 2370, din 27 iulie 2011. Principalele prevederi cuprinse în aceste ordine se referă la reducerea procentului de prefinanţare acordată beneficiarilor.

N-avem un Cuza universitar

În urmă cu un an expira termenul de 60 de zile dat de lege rectorilor pentru a opta între înalta funcție universitară și alte demnități publice ori de conducere în partide politice. Bine, în ciuda zbaterilor ANI, legea s-a aplicat cu sictir dat de cei patru parlamentari în cauză la nivel național, motivându-se superficial cu principiul neretroactivității legilor.

Concert la dom

Episcopia Romano-Catolică de Timişoara, Oficiul Diecezan de Muzică Sacră și Facultatea de Muzică vă invită, duminică, de la ora 19, la un concert instrumental, la Domul din Piaţa Unirii.

Dezbatere publica pe tema retelei scolare

Primăria Timișoara organizează joi, 23 februarie, de la ora 15, în sala de consiliu, o dezbatere publică pe marginea proiectului de hotărâre privind probarea reorganizării și funcționării rețelei școlare pentru anul scolar 2012-2013. Materialele sunt publicate pe site-ul www.primariatm.ro, la rubrica „Proiecte de hotărâre”. Cei interesați se pot adresa și în scris cu propuneri privitoare

Top