Stirile din ziua: 27 februarie 2012

Sursele liberalilor din PD-L sustin ca Robu are 13 procente peste Ciuhandu!

Liberalii din Timiş au intrat în trepidaţii după atacul inexplicabil al deputatul PD-L Gheorghe Ciobanu la adresa lui Nicolae Robu. Nimeni nu a înţeles de ce a ieşit Ghiţă Ciobanu în cadrul unei conferinţe de presă să-l facă cu ou şi oţet pe candidatul USL la Primăria Timişoarei, mai ales că acesta îi declara prietenie veşnică lui Robu în multele curse aeriene pe care le-au făcut împreună spre Bucureşti.

La UMF, peste 300 din cei 745 de electori au votat pana la ora 14

Peste 300 de persoane cu drept de vot din Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara au trecut pe la urne până la ora 14. În total 745 de electori pot vota până la ora 20, în Căminul 1-2 al UMF pentru a desemna noul rector. Ștefan Drăgulescu nu a putut vota, din cauza vârstei.

Ziua Portilor Deschise, la ISU

În fiecare an, în 28 februarie, în România este celebrată Ziua Protecţiei Civile. Timişorenii sunt invitaţi marţi, între orele 9 și 13, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş, la Ziua Porților Deschise.

Nigel Kennedy canta la Timisoara

Cel mai bine vândut violonist de muzică clasică din toate timpurile, britanicul Nigel Kennedy, va concerta luna viitoare la Timișoara. Pe 29 martie, de la ora 20, în Sala Capitol, Kennedy vine împreună cu quintetul său de jazz, format din Piotr Wylezol, Adam Kowalewski, Krzysztof Dziedzic şi Tomasz Grzegorski.

A inceput Postul Pastelui

Creştinii ortodocşi intră, de luni, în Postul Mare, cel dinainte de Paşte. Învierea Domnului va fi celebrată, în acest an, pe 15 aprilie. Postul durează șapte săptămâni și este foarte sever, cu doar două dezlegări la pește.

Top