Stirile din ziua: 1 februarie 2012

Manchester City l-a cumparat definitiv pe Pantilimon!

Veselie cât cuprinde în sânul conducerii lui Poli Timişoara, după ce englezii de la Manchester City au activat clauza de cumpărare definitivă a lui Costel Pantilimon. Aceasta a fost activată în la mijlocul lunii ianuarie, iar în contul lui Poli (sau al lui Marian Iancu) a intrat o sumă considerabilă: peste 3,5 milioane de euro.

„Scrisoare de dragoste”, la Thespis / FOTO

Vineri, de la ora 20, Teatrul Studenţesc Thespis reia piesa „Scrisoarea de dragoste” a lui Fernando Arrabal, în studioul de teatru de la Casa de Cultură a Studenţilor. Este vorba despre o lucrare dramatică, în care se reflectă asupra Războiului Civil din Spania şi asupra dragostei materne, asupra sentimentului de culpa și asupra responsabilităţii.

Chivorchian nu a vrut sa dea pentru generatia 1994/1995 a LPS Banatul cat a platit pentru Sandu si Cojocnean!

Steliano Filip, Alin Roman, Andrei Vaştag, Darius Buia, Samuel Feraru, Alin Dobrosavlievici, Florin Aniţoiu sau Alexandru Birău sunt vârfurile unei generaţii de juniori crescuţi de Liceul cu Program Sportiv „Banatul”, considerată cea mai talentată a fotbalului românesc. Niciunul din aceşti juniori de mare perspectivă nu a ajuns la Poli Timişoara.

Rauri de rasete, la Stand Up in the City / FOTO

Seara de marți a avut trei ceasuri pline cu bună dispoziție. Cei de la Stand Up in the City s-au intors în Timișoara, pentru a face lumea să râdă. Clubul mobil de comedie a venit pentru prima dată în acest an în Porky’s, unde mai bine de 200 de timișoreni au stat înghesuiți, dar asta nu contează, când glumele și berea au curs șiroaie.

Intreruperi de curent

Enel anunță că miercuri, 1 februarie, în Timișoara nu sunt întreruperi programate de energie electrică. Acestea vor avea loc în județ, la Dumbrăvița, Comloșu Mare, Partoș, Pădureni, Hezeriș, Liebling și Unip.

Top