Stirile din ziua: 14 februarie 2012

Efectele iernii: facturile la intretinere ii vor usca de bani pe timisoreni

Temperaturile extreme din ultimele săptămâni îi vor „arde” serios la buzunare pe abonații sistemului centralizat de termoficare. Facturile la încălzire vor fi mai mari în ianuarie decât în decembrie și vor crește și în februarie. Reprezentanții FALT și ai Colterm se contrazic pe tema procentului de majorare.

TIR-urile au liber pe DN6

Restricția de circulație pe DN6, referitoare la mașinile de peste 7,5 tone, a fost ridicată marți. Decizia prin care vehiculele mari au fost obligate să tragă pe dreapta a fost luată duminică, din cauza condițiilor meteo.

Etichete:

Poli DA, Iancu BA

Situația la Poli este complexă, chiar complicată, au decretat cei patru lideri de partide importante din Timișoara după întâlnirea cvasi-secretă în care s-a dorit să se creioneze un viitor pentru echipa-fanion a Banatului. Situația e nasoală, chiar nașpa, zice pe limba lui și pseudo-investitorul Marian Iancu, care adaugă că Poli se va desființa dacă autoritățile locale nu vor prelua clubul.

Robu si Bojin: Situatia de la Poli necesita clarificari

Auditul de la Poli pare să fie o chestiune extrem de complicată, iar o decizie privind eventuala preluare a clubului trebuie luată numai de aleșii locali și județeni. Recunosc situația dificilă în care se află viitorul fotbalului timișorean atât Nicolae Robu, care pledează pentru continuitate, cât și Titu Bojin, care spune că e nevoie de discuții suplimentare.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru marți, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara – str. Zona Lunei – blocuri (p), Aleea Baghetei nr. 12, Piaţa Badea Cârţan nr. 3, orele 9 – 16; Comloşu Mic (p), orele 9 – 16; Remetea Mică (p), orele 9 – 18; Ciacova (p), Obad (p), Hezeriş, orele 8 –

Top